ΓΑΛΛΙΑ: Περισσότερες από 260 συλλήψεις έγιναν μετά τη διαμαρτυρία των 'κίτρινων γιλέκων'

ΓΑΛΛΙΑ: Περισσότερες από 260 συλλήψεις έγιναν μετά τη διαμαρτυρία των 'κίτρινων γιλέκων'

Περισσότερες από 260 συλλήψεις έγιναν μετά την χθεσινή διαμαρτυρία των "κίτρινων γιλέκων" σε όλη την Γαλλία, σύμφωνα με τον Γάλλο Υπουργό Εσωτερικών, Κριστόφ Καστανέρ, ο οποίος συμπλήρωσε ότι μόνο στο Παρίσι η αστυνομία συνέλαβε 170 ανθρώπους.

To Σάββατο (16/11), συνελήφθησαν 264 άνθρωποι. Μεταξύ αυτών οι 173 στο Παρίσι [μετά τις διαδηλώσεις] δήλωσε σήμερα ο Υπουργός στον ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1.

Το κίνημα των κίτρινων γιλέκων συμπλήρωσε την πρώτη επέτειο από την έναρξη της δράσης του, με μαζικές συγκεντρώσεις κατά μήκος της χώρας. Οι διαδηλώσεις στην Πόλη του Φωτός εξελίχθηκαν σε βίαιες συγκρούσεις των διαδηλωτών με την αστυνομία, η οποία έκανε χρήση δακρυγόνων, αλλά και κανονιών με νερό.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.