Ε. Χαραλαμπίδου για κατασκοπευτικό βαν : «Σκεφτείτε την άνεση που ένιωθε ο Ισραηλινός…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ε. Χαραλαμπίδου για κατασκοπευτικό βαν : «Σκεφτείτε την άνεση που ένιωθε ο Ισραηλινός…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Για το πολύκροτο ζήτημα του κατασκοπευτικού βαν τοποθετήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε η κα. Χαραλαμπίδου:

"Σκεφτείτε την άνεση που ένιωθε ο Ισραηλινός να δίνει συνεντεύξεις και να προβάλλει τον κύκλο εργασιών του βέβαιος προφανώς ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα στην Κύπρο. Αυτή τη διαβεβαίωση ποιος του την έδωσε. Επιπρόσθετα η Κυπριακή αστυνομία για τόσο σοβαρά ζητήματα ενημερώνεται από τους δημοσιογράφους ; Σχετική σύγχυση προκαλεί και η τοποθέτηση Προδρόμου το πρώτο βράδυ της αποκάλυψης."

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.