ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανοδικές τάσεις επικρατούν τη Δευτέρα στο ΧΑΚ

Ανοδικές τάσεις επικρατούν τη Δευτέρα στο ΧΑΚ

Ανοδικές τάσεις επικρατούν σήμερα στο κυπριακό Χρηματιστήριο, με τον Γενικό Δείκτη να καταγράφει στις 12:46 κέρδη σε ποσοστό 0,48% και να κινείται στις 66,94 μονάδες.
 

Την ίδια ώρα, ο Δείκτης FTSE/CySE 20 παρουσίαζε παρόμοια αύξηση 0,47% βρισκόμενος στις 40,24 μονάδες. Η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα €135.815.
 
Από τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, της Κύριας Αγοράς καταγράφει κέρδη σε ποσοστό 0,71%, ζημιές καταγράφει Εναλλακτική Αγορά σε ποσοστό 0,36% και τα Ξενοδοχεία σε ποσοστό 1,17%, ενώ οι Επενδυτικές παραμένουν αμετάβλητες.
 
Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσελκύουν οι τίτλοι της Τράπεζας Κύπρου με όγκο συναλλαγών αξίας €61.374 (άνοδος 1,43%), της Ελληνικής Τράπεζας με €32.241 (άνοδος 1,18%), της εταιρίας Τσιμεντοποιία Βασιλικού με €16.513 (πτώση 0,91%), της Δήμητρα Επενδυτικής με €11.124 (χωρίς μεταβολή) και της LOUIS PLC με €2.185 (άνοδος 3,60%).
 
Από τις μετοχές που τυγχάνουν διαπραγμάτευσης, 5 κινούνται ανοδικά, 3 πτωτικά, ενώ 5 παραμένουν αμετάβλητες. Ο αριθμός των συναλλαγών ανέρχεται στις 92.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top