Ανοδικές τάσεις επικρατούν τη Δευτέρα στο ΧΑΚ

Ανοδικές τάσεις επικρατούν τη Δευτέρα στο ΧΑΚ

Ανοδικές τάσεις επικρατούν σήμερα στο κυπριακό Χρηματιστήριο, με τον Γενικό Δείκτη να καταγράφει στις 12:46 κέρδη σε ποσοστό 0,48% και να κινείται στις 66,94 μονάδες.
 

Την ίδια ώρα, ο Δείκτης FTSE/CySE 20 παρουσίαζε παρόμοια αύξηση 0,47% βρισκόμενος στις 40,24 μονάδες. Η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα €135.815.
 
Από τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, της Κύριας Αγοράς καταγράφει κέρδη σε ποσοστό 0,71%, ζημιές καταγράφει Εναλλακτική Αγορά σε ποσοστό 0,36% και τα Ξενοδοχεία σε ποσοστό 1,17%, ενώ οι Επενδυτικές παραμένουν αμετάβλητες.
 
Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσελκύουν οι τίτλοι της Τράπεζας Κύπρου με όγκο συναλλαγών αξίας €61.374 (άνοδος 1,43%), της Ελληνικής Τράπεζας με €32.241 (άνοδος 1,18%), της εταιρίας Τσιμεντοποιία Βασιλικού με €16.513 (πτώση 0,91%), της Δήμητρα Επενδυτικής με €11.124 (χωρίς μεταβολή) και της LOUIS PLC με €2.185 (άνοδος 3,60%).
 
Από τις μετοχές που τυγχάνουν διαπραγμάτευσης, 5 κινούνται ανοδικά, 3 πτωτικά, ενώ 5 παραμένουν αμετάβλητες. Ο αριθμός των συναλλαγών ανέρχεται στις 92.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE