Μόνο; «Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο με 224χλμ και η ποινή του είναι μόλις….

Μόνο;  «Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο με 224χλμ και η ποινή του είναι μόλις….

Με τέτοιες τιμωρίες δύσκολο να παραδειγματιστεί κάποιος, αφού χωρίς υπερβολή η ποινή φυλάκισης στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την απερισκεψία και την επικινδυνότητα της πράξης του 33χρονου.

Χρειάστηκε 1,5 χρόνο για να αποφασίσει το δικαστήριο ότι η ποινή που αρμόζει στην παραβίαση του ορίου ταχύτητας κατά 124χλμ, αφού το μέγιστο στον αυτοκινητόδρομο είναι 100 (και ο 33χρονος «πετούσε με 224χλμ) είναι η ποινή φυλάκισης..21 ημερών!

Ο νεαρός άντρας από τη Λευκωσία πρέπει να νιώθει ανακουφισμένος από την ποινή «χάδι» αφού σε ανάλογες περιπτώσεις σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι ποινές είναι πολύ μεγαλύτερες και παράλληλα πρέπει να αντιληφθεί ότι η ταχύτητα δεν είναι μαγκιά.

Όταν παραβιάζουμε το όριο ταχύτητας δεν κινδυνεύει μόνο η δική μας ζωή άλλα και οι ζωές όλων των άλλων οδηγών, ενώ μια απροσεξία σε τέτοιες περιπτώσεις  μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Δύο ιρανικοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν προς την Κύπρο, λέει το Λονδίνο – Διαψεύδει η Λευκωσία

LIVE: Δύο ιρανικοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν προς την Κύπρο, λέει το Λονδίνο – Διαψεύδει η Λευκωσία

Σε κατάσταση απόλυτου συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή τις τελευταίες ώρες, την ώρα που επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ από την ιρανική τηλεόραση. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE