ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΚΕΛ: Στήριξη στο Δικηγορικό Σύλλογο για πιο γρήγορη απονομή δικαιοσύνης

ΑΚΕΛ: Στήριξη στο Δικηγορικό Σύλλογο για πιο γρήγορη απονομή δικαιοσύνης

Τη στήριξη του ΑΚΕΛ στις προσπάθειες του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου για πιο γρήγορη απονομή δικαιοσύνης, εξέφρασε ο ΓΓ του κόμματος Άντρος Κυπριανού στον Πρόεδρο των δικηγόρων Δώρο Ιωαννίδη.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση στα κεντρικά γραφεία του ΑΚΕΛ, ο κ. Κυπριανού ανέφερε ότι  ανταποκριθήκαμε στην παράκληση του Δικηγορικού Συλλόγου να έχουμε μια συνάντηση για να συζητήσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

“Τους έχουμε ακούσει και θεωρώ ότι είναι δικαιολογημένα τα ζητήματα τα οποία εγείρονται από τη δική τους την πλευρά. Είναι αιτήματα, τα οποία στοχεύουν στο να γίνει πιο γρήγορη η απονομή της δικαιοσύνης στην Κύπρο. Θα στηρίξουμε λοιπόν εμείς τις προσπάθειες οι οποίες αναπτύσσονται από το Δικηγορικό Σύλλογο”, σημείωσε.

Έχουμε ήδη, ανέφερε, αναπτύξει μια καλή συνεργασία μαζί τους σε ό,τι αφορά τη διαμόρφωση διαφόρων νομοθετημάτων που τους ενδιαφέρουν και θεωρούμε ότι αυτή η συνεργασία μπορεί να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο.

“Εμείς είμαστε στη διάθεσή τους, να ανταλλάσσουμε απόψεις για όλα αυτά τα ζητήματα, θεωρώ ότι επιβάλλεται η μεταξύ μας συνεργασία έτσι ώστε από την μια η δικαιοσύνη να αποκτήσει την αίγλη που της αξίζει γιατί θεωρώ ότι δεν είναι στα επίπεδα που της αξίζει και να απονέμεται ταχύτερα”, συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου Δώρος Ιωαννίδης ανέφερε ότι “έχουμε πάντα μια άριστη συνεργασία με το ΑΚΕΛ σε θέματα νομικής φύσεως, πάντα συζητούμε τα νομοσχέδια  μαζί και έχουμε πει τις απόψεις μας. Πιστεύω βρήκαμε κατανόηση και η προσπάθεια όλων είναι για να φέρουμε μια καλύτερη δικαιοσύνη στον τόπο μας και πιο γρήγορη”.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top