ΤΡΟΧΑΙΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οδηγείται στο χειρουργείο το πρόσωπο που απεγκλωβίστηκε

ΤΡΟΧΑΙΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οδηγείται στο χειρουργείο το πρόσωπο που απεγκλωβίστηκε

Οδηγείται στο χειρουργείο το πρόσωπο που τραυματίστηκε στο τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 07:30 (20/11) στον δρόμο της Λαπάτσας, στη Λευκωσία.

Λίγο πριν τις 07:00 απεγκλωβίστηκε από το όχημα, ενώ το παρέλαβε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Οι ιατροί είχαν ειδοποιηθεί για την κατάστασή του και έκαναν διευθετήσεις για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σε ό,τι αφορά για τα ακριβή αίτια του τροχαίου και ειδικότερα τον λόγο που ανετράπη το όχημα, δεν υπάρχει ξεκάθαρη πληροφόρηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE