ΤΡΟΧΑΙΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οδηγείται στο χειρουργείο το πρόσωπο που απεγκλωβίστηκε

ΤΡΟΧΑΙΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οδηγείται στο χειρουργείο το πρόσωπο που απεγκλωβίστηκε

Οδηγείται στο χειρουργείο το πρόσωπο που τραυματίστηκε στο τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 07:30 (20/11) στον δρόμο της Λαπάτσας, στη Λευκωσία.

Λίγο πριν τις 07:00 απεγκλωβίστηκε από το όχημα, ενώ το παρέλαβε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Οι ιατροί είχαν ειδοποιηθεί για την κατάστασή του και έκαναν διευθετήσεις για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σε ό,τι αφορά για τα ακριβή αίτια του τροχαίου και ειδικότερα τον λόγο που ανετράπη το όχημα, δεν υπάρχει ξεκάθαρη πληροφόρηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση των καταγγελιών της Ιωάννα Φωτίου, καθώς η ίδια δηλώνει αποφασισμένη να δώσει κατάθεση στις Aρχές. Παρά την απόφασή της, ξεκαθαρίζει ότι θα κινηθεί με μεγάλη επιφύλαξη σχετικά με τα όσα θα αποκαλύψει.

BEST OF TOTHEMAONLINE