ΤΡΟΧΑΙΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οδηγείται στο χειρουργείο το πρόσωπο που απεγκλωβίστηκε

ΤΡΟΧΑΙΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οδηγείται στο χειρουργείο το πρόσωπο που απεγκλωβίστηκε

Οδηγείται στο χειρουργείο το πρόσωπο που τραυματίστηκε στο τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 07:30 (20/11) στον δρόμο της Λαπάτσας, στη Λευκωσία.

Λίγο πριν τις 07:00 απεγκλωβίστηκε από το όχημα, ενώ το παρέλαβε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Οι ιατροί είχαν ειδοποιηθεί για την κατάστασή του και έκαναν διευθετήσεις για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σε ό,τι αφορά για τα ακριβή αίτια του τροχαίου και ειδικότερα τον λόγο που ανετράπη το όχημα, δεν υπάρχει ξεκάθαρη πληροφόρηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Η επίλυση του Κυπριακού αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, όπως επανέλαβε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα που η ανάδειξη του Τουφάν Έρχιουρμαν στην τ/κ ηγεσία δημιουργεί μια νέα πολιτική δυναμική.

BEST OF TOTHEMAONLINE