ΤΡΟΧΑΙΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οδηγείται στο χειρουργείο το πρόσωπο που απεγκλωβίστηκε

ΤΡΟΧΑΙΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οδηγείται στο χειρουργείο το πρόσωπο που απεγκλωβίστηκε

Οδηγείται στο χειρουργείο το πρόσωπο που τραυματίστηκε στο τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 07:30 (20/11) στον δρόμο της Λαπάτσας, στη Λευκωσία.

Λίγο πριν τις 07:00 απεγκλωβίστηκε από το όχημα, ενώ το παρέλαβε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Οι ιατροί είχαν ειδοποιηθεί για την κατάστασή του και έκαναν διευθετήσεις για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σε ό,τι αφορά για τα ακριβή αίτια του τροχαίου και ειδικότερα τον λόγο που ανετράπη το όχημα, δεν υπάρχει ξεκάθαρη πληροφόρηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE