ΤΡΟΧΑΙΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οδηγείται στο χειρουργείο το πρόσωπο που απεγκλωβίστηκε

ΤΡΟΧΑΙΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οδηγείται στο χειρουργείο το πρόσωπο που απεγκλωβίστηκε

Οδηγείται στο χειρουργείο το πρόσωπο που τραυματίστηκε στο τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 07:30 (20/11) στον δρόμο της Λαπάτσας, στη Λευκωσία.

Λίγο πριν τις 07:00 απεγκλωβίστηκε από το όχημα, ενώ το παρέλαβε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Οι ιατροί είχαν ειδοποιηθεί για την κατάστασή του και έκαναν διευθετήσεις για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σε ό,τι αφορά για τα ακριβή αίτια του τροχαίου και ειδικότερα τον λόγο που ανετράπη το όχημα, δεν υπάρχει ξεκάθαρη πληροφόρηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE