Έφυγε από την Κύπρο με τα τρία ανήλικα παιδία τους – Κατήγγειλε την γυναίκα του στην Αστυνομία

Έφυγε από την Κύπρο με τα τρία ανήλικα παιδία τους – Κατήγγειλε την γυναίκα του στην Αστυνομία

 Υπόθεση αρπαγής παιδιών από κοινή κηδεμονία διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένα πρόσωπο από την Παλαιστίνη κατήγγειλε στο ΤΑΕ Πάφου ότι η σύζυγος του, ομοεθνής του 38 χρονών, αναχώρησε από το αεροδρόμιο Πάφου με τα τρία ανήλικα παιδιά τους για να μεταβεί σε κηδεία συγγενικού τους προσώπου στην Παλαιστίνη.

Ακολούθως η 38χρονη μητέρα τον ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να έρθει στην Κύπρο και πως εάν θέλει να δει τα παιδιά του θα πρέπει να μεταβεί στην Παλαιστίνη.

Ο παραπονούμενος ζήτησε τη βοήθεια της Αστυνομίας σε μια προσπάθεια να επιστρέψει η γυναίκα του με τα παιδιά τους στην Κύπρο.

Η καταγγελία διερευνάται από το ΤΑΕ Πάφου, ενώ αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης της 38χρονης .

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

Ο κοινός στόχος για ουσιαστική πρόοδο στο Κυπριακό πριν από τη λήξη της θητείας του ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, επιβεβαιώθηκε κατά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη στις Βρυξέλλες με τον κ. Γκουτέρες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αμέσως μετά τη συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE