«Τη νύχτα ακούγονται κραυγές». Οδοιπορικό στον στοιχιωμένο Άγιο Σωζόμενο

«Τη νύχτα ακούγονται κραυγές». Οδοιπορικό στον στοιχιωμένο Άγιο Σωζόμενο

strong>«Αν περπατήσεις στους εγκαταλελειμμένους δρόμους του νύχτα, θα ακούσεις τις κραυγές των θυμάτων που κλαίνε για βοήθεια. Γυναικείες κραυγές, παιδικές κραυγές βγαίνουν από τα σπλάχνα των ερειπωμένων σπιτιών. Κάποιοι κλαίνε από το ’74. Άλλοι από το ’64. Το ερήμωσαν το χωριό» 

a href="https://xronografos.com/%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CF%8D%CF%87%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%B9%CF%80%CE%BF/?fbclid=IwAR2yOCzyPosiW_7vxLz4dGWhrc1kNjqqNqtX6JSDQmQAXPOC9VfeAyUwAdQ">Διαβάστε όλη την ιστορία στον Κυπριακό Χρονογράφο 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE