ΚΥΠΡΟΣ: Έφτασε στις ακτές πλοιάριο με 100 μεταάνστες

ΚΥΠΡΟΣ: Έφτασε στις ακτές πλοιάριο με 100 μεταάνστες

Πλοιάριο με εκατό περίπου μετανάστες εντοπίστηκε ανοικτά του Κάβο Γκρέκο.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 14:30 της Τεταρτης 20/11 έγινε αντιληπτό από μέλη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, να πλέει ακυβέρνητο, έξι ναυτικά μίλια ανοικτά του Κάβο Γκρέκο, πλοιάριο με μετανάστες.
 
Ακατος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας μετέβη στη περιοχή προκειμένου να ρυμουλκήσει το πλοιάριο με τους μετανάστες για να τους οδηγήσει στο αλιευτικό καταφύγιο Golden Coast στο Παραλίμνι.
 
Στο πλοιάριο υπολογίζεται ότι βρίσκονται περίπου εκατό άτομα τα οποία αφού μεταφερθούν στην ακτή, θα διενεργηθούν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι από τις κρατικές υπηρεσίες και καταγραφή των στοιχείων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με αναφορές σε πιθανές θετικές εξελίξεις και με την προσοχή στραμμένη τόσο στα ΜΟΕ όσο και στις διεργασίες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, πραγματοποιείται σήμερα στις 16:30 η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE