Χριστιάνα Αριστοτέλους: Εκτός εκπομπής για μέρες – Ολες οι λεπτομέρειες για την υγεία της

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Εκτός εκπομπής για μέρες – Ολες οι λεπτομέρειες για την υγεία της

Οπως σας αναφέραμε και χθες (Τετάρτη 20/11) η Χριστιάνα Αριστοτέλους δεν παρευρέθηκε στην εκπομπή της “Με αγαπη Χριστιάνα” για λόγους υγείας.

 

Την αντικατέστησε η Χριστιάνα Αρτεμίου, αφου η παρουσιάστρια ειχε πυρετό και ήταν αδύνατον να κάνει την παρουσίαση . Διαβαστε ολοκληρο το κείμενο στο SOCIALISTA.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.