ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΤΑΜΠΟΥΡΩΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ: 10 μέρες βρίσκεται κλεισμένη σε ένα μικρό δωμάτιο- Ειδοποίησε το σχολείο ότι τα παιδιά αγνοούνταν

ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΤΑΜΠΟΥΡΩΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ:  10 μέρες βρίσκεται κλεισμένη σε ένα μικρό δωμάτιο- Ειδοποίησε το σχολείο ότι τα παιδιά αγνοούνταν

Εδώ και περίπου δέκα μέρες φαίνεται να βρίσκεται κλεισμένη, σε ένα μικρό δωμάτιο, βοηθητικής οικίας, 30χρονη γυναίκα που από το βράδυ της Τετάρτης 20/11 κινητοποίησε την Αστυνομία.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, ενώ έχει μαζί της όλες αυτές τις δέκα μέρες τα δύο της κοριτσάκια, ηλικίας 10 και 6 ετών με το σχολείο μάλιστα να ενημερώνει ότι τα παιδιά. δεν εμφανίστηκαν για μάθημα το τελευταίο διάστημα.

Όπως πληροφορούμαστε, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ στο σημείο κλήθηκαν μέλη της ΜΜΑΔ καθώς και ο πρώην σύζυγος της 30χρονης.

Σκοπός και στόχος να την πείσουν να εξέλθει της οικίας και να μεταφερθεί σε νοσηλευτήριο ώστε να τύχει θεραπείας, πράγμα που μέχρι στιγμής αρνείται.

Γείτονες, με αγωνία παρακολουθούν τις εξελίξεις, δηλώνοντας στην ιστοσελίδα  πως την στήριζαν το τελευταίο διάστημα, ενώ συγγενείς ανησυχούν και περιμένουν να έχουν οι διαπραγματεύσεις αίσιο τέλος. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top