ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ: Να αναλάβει ο Γ. Εισαγγελέας -Η κόντρα μεταξύ ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ πλήττει σχέσεις με εβραϊκή κοινότητα

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ: Να αναλάβει ο Γ. Εισαγγελέας -Η κόντρα μεταξύ ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ πλήττει σχέσεις με εβραϊκή κοινότητα

Τη θέση ότι το θέμα των παρακολουθήσεων πρέπει να χειριστεί ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας, Κώστας Κληρίδης, διατυπώνει με ανακοίνωσή του το Κίνημα Οικολόγων –Συνεργασία Πολιτών.

Σημειώνει, ακόμη, ότι η αντιπαράθεση μεταξύ ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ οδήγησε στην εμπλοκή της εβραϊκής κοινότητας της Κύπρου και στην πρόκληση παρεξηγήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κώλυμα Αστυνομίας Κύπρου να διερευνήσει τις παρακολουθήσεις -Έκανε ακόμα και εκπαίδευση σε αστυνομικούς η NCIS – ΕΓΓΡΑΦΑ

Η γραπτή τοποθέτηση του Κινήματος υπό τον τίτλο «Η κομματική αντιπαράθεση ΔΗΣΥ/ΑΚΕΛ - για εσωτερική κατανάλωση - για τις ηλεκτρονικές παρακολουθήσεις πλήττει τις σχέσεις μας με την εβραϊκή κοινότητα. Ζητούμε ανεξάρτητη έρευνα / Η Βουλή απλά υπνώττει»:

«Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών διαπιστώνει ότι η οξύτητα και οι υπερβολές στη δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ των δυο μεγάλων κομμάτων για το θέμα των αποκαλύψεων για το ημιφορτηγό με τον ηλεκτρονικό μηχανισμό παρακολουθήσεων τηλεφωνικών (και άλλων) συνδιαλέξεων, οδήγησε στην εμπλοκή της εβραϊκής κοινότητας της Κύπρου και στη δημιουργία παρεξηγήσεων.

Ενώ η Βουλή υπνώττει ύπνο βαθύ για αυτό το θέμα και γίνονται συναντήσεις κεκλεισμένων των θυρών, εμείς ζητούμε να υπάρξει διερεύνηση της υπόθεσης από ανεξάρτητο θεσμό όπως τον Γενικό Εισαγγελέα ή από επιτροπή που θα διορίσει ο Γενικός Εισαγγελέας, νοούμενου ότι τα πορίσματα της θα γίνουν σεβαστά από όλους».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE