ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Στροβόλου έγινε… Κοτσιάτης – Βουνά από σκουπίδια μέσα σε γειτονίες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Δήμος Στροβόλου έγινε… Κοτσιάτης – Βουνά από σκουπίδια μέσα σε γειτονίες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια τραγική εικόνα παρουσίασε μέλος της ομάδας «ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ», αναρτώντας εικόνες από βουνά σκουπιδιών σε πολλές γειτονίες του Δήμου Στροβόλου.

Εικόνες απαράδεκτες για την Κύπρο του 2019, ιδιαίτερα σε έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της πρωτεύουσας.

Δείτε αναλυτικά τι έγραψε μέλος της ομάδας:

«Σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο έχουν μετατραπεί αρκετές γειτονιές του Δήμου Στροβόλου. Οι εικόνες αποδεικνύουν του λόγου του αληθές. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου παραδέχονται ότι γνωρίζουν το πρόβλημα αλλά κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια. Οι διαμαρτυρίες των δημοτών αν και καθημερινές φαίνεται πως δεν είναι αρκετές για να κινητοποιήσουν τον Δήμο. Η απαράδεχτη αυτή κατάσταση επικρατεί εδώ και μερικούς μήνες και καθημερινά επιδεινώνεται. Όλων των ειδών άχρηστα αντικείμενα, κλαδέματα και ακαθαρσίες έχουν πνίξει τις οδούς Αγίου Σεργίου, Αγίου Παντελεήμονα, Ουρανού κ.α. Η ασυνειδησία κάποιων συμπολιτών μας πρέπει να καταγγέλλεται και να τιμωρείται, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για τις υπηρεσίες οι οποίες έχουν την ευθύνη για την καθαριότητα των δημόσιων χώρων, ειδικά σε κατοικημένες περιοχές».

Δείτε τις εικόνες από τα βουνά σκουπιδιών:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top