ΠΟΛΙΤΗΣ: «Ας αφήσουν τους δημοσιογράφους…» - Ευχαριστούμε συνάδελφοι

ΠΟΛΙΤΗΣ: «Ας αφήσουν τους δημοσιογράφους…» - Ευχαριστούμε συνάδελφοι

Στις σελίδες με τα παρασκήνια του «Πολίτη» διατυπώνονται κάποιες θέσεις με αφορμή τις επιθέσεις που δέχθηκε το ThemaOnline και ο διευθυντής σύνταξης της ιστοσελίδας, Φάνης Μακρίδης.

Ο δημοσιογράφος με το προσωνύμιο «ΣΙΣ», σημειώνει σχετικά: «Η εταιρεία NCIS έστειλε στην ιστοσελίδα ‘ToThemaOnline’ προειδοποιητική επιστολή στην οποία απαιτούν να διαγραφούν στοιχεία της δημοσιογραφικής έρευνας εντός πέντε ημερών. Μάλιστα, εκφράζει και απορία για το πώς αυτά τα στοιχεία βρέθηκαν στα χέρια δημοσιογράφων. Ας τους πει κάποιος ότι πρακτικές Ισραήλ δεν μπορούν να εφαρμόζονται στην Κύπρο, όσες τριμερείς και αν γίνουν Ας αφήσουν τους δημοσιογράφους να κάνουν τη δουλειά τους και ας κάνουν και οι άλλοι τη δική τους.

Ευχαριστούμε συνάδελφοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE