ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο Νοσοκομείο 10χρονος μετά από τροχαίο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο Νοσοκομείο 10χρονος μετά από τροχαίο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής (24/11), στην περιοχή Περιστερόνας στην Λευκωσία όπου τραυματίστηκε 10χρονο αγοράκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας δύο οχήματα συγκρούστηκαν και ένας από τους επιβάτες ήταν ο 10χρονος.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της αστυνομίας και το 10χρονο αγοράκι δήλωσε ότι ζαλίζεται και αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο για τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η Αστυνομία διερευνά τα αίτια του τροχαίου

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Η δήλωση του Αντόνιο Γκουτέρες από τη Νέα Υόρκη, ήρθε να προσγειώσει απότομα τις προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί, γύρω από την παρουσία του Κυπριακού στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ ήταν σαφής: συνάντηση σε σχήμα 3+1 ή 5+1 δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης, καθώς, όπως ανέφερε, «υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει».

BEST OF TOTHEMAONLINE