ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο Νοσοκομείο 10χρονος μετά από τροχαίο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο Νοσοκομείο 10χρονος μετά από τροχαίο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής (24/11), στην περιοχή Περιστερόνας στην Λευκωσία όπου τραυματίστηκε 10χρονο αγοράκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας δύο οχήματα συγκρούστηκαν και ένας από τους επιβάτες ήταν ο 10χρονος.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της αστυνομίας και το 10χρονο αγοράκι δήλωσε ότι ζαλίζεται και αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο για τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η Αστυνομία διερευνά τα αίτια του τροχαίου

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Κυριότεροι Σταθμοί για το 2025 - Οι δυναμικές και οι προοπτικές

Κυπριακό: Οι Κυριότεροι Σταθμοί για το 2025 - Οι δυναμικές και οι προοπτικές

Το 2025 αποτέλεσε κομβική χρονιά για το Κυπριακό, καθώς διαμορφώθηκαν νέα δεδομένα που, έστω και συγκρατημένα, αναζωογονούν τον διάλογο και επανέφεραν τη συζήτηση για επανέναρξη των συνομιλιών. Αν και η συνολική λύση παραμένει μακριά, η χρονιά προσέφερε ευκαιρίες αλλά και σοβαρές προκλήσεις, μέσα από πολιτικές, διπλωματικές και θεσμικές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE