ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπόθεση ληστείας διερευνά η Αστυνομία - Απείλησαν με μαχαίρι 84χρονο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπόθεση ληστείας διερευνά η Αστυνομία - Απείλησαν με μαχαίρι 84χρονο

Υπόθεση ληστείας, διαπράχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (24/11), εναντίον 84χρονου, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας ο 84χρονος βρισκόταν σε συνεργείο οικείου του προσώπου, στην Λεμεσό, όταν γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής (24/11), άγνωστος του άνδρας εισήλθε στο υποστατικό και με την απειλή μαχαιριού, απαίτησε από τον 84χρονο να του παραδώσει τα χρήματα του.

Ο ύποπτος φέρεται στη συνέχεια να επιτέθηκε εναντίον του 84χρονου και αφού έκλεψε το ποσό των 100 ευρώ που είχε στην κατοχή του ο 84χρονος, τράπηκε σε φυγή πεζός.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τον 84χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι αυτός είχε τραυματιστεί στο δεξί του χέρι.

Ο δράστης περιγράφεται ως άνδρας ηλικίας 28-30 ετών περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70μ. περίπου. Αυτός φορούσε καφέ ανοιχτόχρωμα ρούχα.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE