ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπόθεση ληστείας διερευνά η Αστυνομία - Απείλησαν με μαχαίρι 84χρονο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπόθεση ληστείας διερευνά η Αστυνομία - Απείλησαν με μαχαίρι 84χρονο

Υπόθεση ληστείας, διαπράχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (24/11), εναντίον 84χρονου, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας ο 84χρονος βρισκόταν σε συνεργείο οικείου του προσώπου, στην Λεμεσό, όταν γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής (24/11), άγνωστος του άνδρας εισήλθε στο υποστατικό και με την απειλή μαχαιριού, απαίτησε από τον 84χρονο να του παραδώσει τα χρήματα του.

Ο ύποπτος φέρεται στη συνέχεια να επιτέθηκε εναντίον του 84χρονου και αφού έκλεψε το ποσό των 100 ευρώ που είχε στην κατοχή του ο 84χρονος, τράπηκε σε φυγή πεζός.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τον 84χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι αυτός είχε τραυματιστεί στο δεξί του χέρι.

Ο δράστης περιγράφεται ως άνδρας ηλικίας 28-30 ετών περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70μ. περίπου. Αυτός φορούσε καφέ ανοιχτόχρωμα ρούχα.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE