ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπόθεση ληστείας διερευνά η Αστυνομία - Απείλησαν με μαχαίρι 84χρονο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπόθεση ληστείας διερευνά η Αστυνομία - Απείλησαν με μαχαίρι 84χρονο

Υπόθεση ληστείας, διαπράχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (24/11), εναντίον 84χρονου, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας ο 84χρονος βρισκόταν σε συνεργείο οικείου του προσώπου, στην Λεμεσό, όταν γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής (24/11), άγνωστος του άνδρας εισήλθε στο υποστατικό και με την απειλή μαχαιριού, απαίτησε από τον 84χρονο να του παραδώσει τα χρήματα του.

Ο ύποπτος φέρεται στη συνέχεια να επιτέθηκε εναντίον του 84χρονου και αφού έκλεψε το ποσό των 100 ευρώ που είχε στην κατοχή του ο 84χρονος, τράπηκε σε φυγή πεζός.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τον 84χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι αυτός είχε τραυματιστεί στο δεξί του χέρι.

Ο δράστης περιγράφεται ως άνδρας ηλικίας 28-30 ετών περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70μ. περίπου. Αυτός φορούσε καφέ ανοιχτόχρωμα ρούχα.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE