ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπόθεση ληστείας διερευνά η Αστυνομία - Απείλησαν με μαχαίρι 84χρονο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπόθεση ληστείας διερευνά η Αστυνομία - Απείλησαν με μαχαίρι 84χρονο

Υπόθεση ληστείας, διαπράχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (24/11), εναντίον 84χρονου, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας ο 84χρονος βρισκόταν σε συνεργείο οικείου του προσώπου, στην Λεμεσό, όταν γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής (24/11), άγνωστος του άνδρας εισήλθε στο υποστατικό και με την απειλή μαχαιριού, απαίτησε από τον 84χρονο να του παραδώσει τα χρήματα του.

Ο ύποπτος φέρεται στη συνέχεια να επιτέθηκε εναντίον του 84χρονου και αφού έκλεψε το ποσό των 100 ευρώ που είχε στην κατοχή του ο 84χρονος, τράπηκε σε φυγή πεζός.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τον 84χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι αυτός είχε τραυματιστεί στο δεξί του χέρι.

Ο δράστης περιγράφεται ως άνδρας ηλικίας 28-30 ετών περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70μ. περίπου. Αυτός φορούσε καφέ ανοιχτόχρωμα ρούχα.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE