ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπόθεση ληστείας διερευνά η Αστυνομία - Απείλησαν με μαχαίρι 84χρονο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπόθεση ληστείας διερευνά η Αστυνομία - Απείλησαν με μαχαίρι 84χρονο

Υπόθεση ληστείας, διαπράχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (24/11), εναντίον 84χρονου, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας ο 84χρονος βρισκόταν σε συνεργείο οικείου του προσώπου, στην Λεμεσό, όταν γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής (24/11), άγνωστος του άνδρας εισήλθε στο υποστατικό και με την απειλή μαχαιριού, απαίτησε από τον 84χρονο να του παραδώσει τα χρήματα του.

Ο ύποπτος φέρεται στη συνέχεια να επιτέθηκε εναντίον του 84χρονου και αφού έκλεψε το ποσό των 100 ευρώ που είχε στην κατοχή του ο 84χρονος, τράπηκε σε φυγή πεζός.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τον 84χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι αυτός είχε τραυματιστεί στο δεξί του χέρι.

Ο δράστης περιγράφεται ως άνδρας ηλικίας 28-30 ετών περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70μ. περίπου. Αυτός φορούσε καφέ ανοιχτόχρωμα ρούχα.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE