ΠΑΦΟΣ: Άνδρας έπεσε από ταράτσα και τραυματίστηκε

ΠΑΦΟΣ: Άνδρας έπεσε από ταράτσα και τραυματίστηκε

Τουρίστας από την Βρετανία επιχείρησε να κατέβει από την ταράτσα στο μπαλκόνι του διαμερίσματος στην Πόλη Χρυσοχούς με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 10:35 το πρωί της Κυριακής (24/11), 69χρονος τουρίστας από την Βρετανία στην Πόλη Χρυσοχούς κλείστηκε έξω από το διαμέρισμα που ενοικίαζε.

Ακολούθως επιχείρησε να κατέβει από την ταράτσα στο μπαλκόνι του διαμερίσματος , έχασε την ισορροπία του και τραυματίστηκε στο κεφάλι και στο ισχύον.

Αρχικά ο 69χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Π. Χρυσοχούς  όπου σύμφωνα με τον ιατρό υπέστη διάφορα κατάγματα.

Στην συνέχεια διακομίσθη  στο ΓΝ Πάφου όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς εκτός κινδύνου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE