ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τον στείλαμε πίσω –Δεν επιτράπηκε η είσοδος σε έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους Ισραηλινούς τραγουδιστές -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τον στείλαμε πίσω –Δεν επιτράπηκε η είσοδος σε έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους Ισραηλινούς τραγουδιστές -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Είναι ένας από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες του Ισραήλ και ο πιο ακριβοπληρωμένος τραγουδιστής (σύμφωνα με στοιχεία του 2011), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα του επιτρεπόταν χατιρικά η είσοδος στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Ο λόγος για τον 48χρονο αοιδό Εγιάλ Γκολάν, ο οποίος σύμφωνα με τα ισραηλινά Μ.Μ.Ε. πήρε πτήση από το Ισραήλ για τον διεθνή αερολιμένα μας, αλλά οι αστυνομικοί της υπηρεσίας αλλοδαπών και μετανάστευσης στο αεροδρόμιο Λάρνακας, δεν του επέτρεψαν την είσοδο, γιατί θα έδινε συναυλία στα κατεχόμενα. Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο (23/11).

«Έχει συμβεί και στο παρελθόν με Ισραηλινούς. Πολίτες μη ευρωπαϊκών κρατών καλούνται εν πτήσει να δηλώσουν τον χώρο διαμονής τους σε μια ειδική καρτέλα, βάσει και οδηγιών του υπουργείου Εσωτερικών. Εννοείται πώς δεν μπορεί να τους επιτραπεί η είσοδος στη Δημοκρατία για να μεταβούν αργότερα στο ψευδοκράτος» μας εξήγησε καλά ενημερωμένη πηγή.

Στη φωτογραφία ο Εγιάλ Γκολάν με την μνηστή του, Ντανιέλ Γκρίνμαν.

Έτσι, λοιπόν, ο Γκολάν επέστρεψε και βρήκε τρόπο για να μεταβεί στα κατεχόμενα μέσω άλλης… εναέριας οδού, όπως αναφέρεται και στα ρεπορτάζ των ισραηλινών Μ.Μ.Ε. O Γκολάν φέρεται να έδωσε συναυλία σε πολυτελές ξενοδοχείο των Κατεχομένων (Alexus).

Φάνης Μακρίδης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top