ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιχείρηση αεροδιακομιδής : Ολοκληρώθηκε με επιτυχία – Ανακοίνωση ΚΣΕΔ

Επιχείρηση αεροδιακομιδής : Ολοκληρώθηκε με επιτυχία – Ανακοίνωση ΚΣΕΔ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχείρηση αεροδιακομιδής ασθενούς από πλοίο στα ανοικτά της Πάφου το απόγευμα της Κυριακής (24/11).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης στις 15:50 το απόγευμα της Κυριακής (24/11), έλαβαν πληροφορία από τον καπετάνιο του επιβατηγού πλοίου «MARELLA DREAM», το οποίο βρισκόταν σε απόσταση 85 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Πάφου, ότι επιβάτης του πλοίου, υπέστη καρδιακό επεισόδιο και απαιτείται η άμεση αεροδιακομιδή του.

Το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας - Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», κινητοποιώντας ελικόπτερο της 460 Μοίρας Έρευνας και Διάσωσης και εξειδικευμένο νοσηλευτή του Υπουργείου Υγείας, με σκοπό τη αεροδιακομιδή του επιβάτη στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του.

O τραυματίας παραδόθηκε με ασφάλεια στις 18:45 το απόγευμα της Κυριακής (24/11), στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για νοσηλεία.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top