ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 29 χρόνου για τοκογλυφία - Του δάνεισε 1500 και του ζήτησε πίσω 45χιλιάδες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 29 χρόνου για τοκογλυφία - Του δάνεισε 1500 και του ζήτησε  πίσω 45χιλιάδες

Στη σύλληψη 29χρονου προχώρησαν την Κυριακή (24/11) μέλη της Αστυνομίας, στην επαρχία Λεμεσού, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση τοκογλυφίας, εκβίασης, απαίτησης χρημάτων με απειλές με σκοπό την κλοπή και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

 

Συγκεκριμένα, 27χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι, το 2016 δανείστηκε από τον 29χρονο ύποπτο το χρηματικό ποσό των 1,500 ευρώ, για την εξόφληση του οποίου, λίγους μήνες αργότερα, ο ύποπτος απαίτησε από τον παραπονούμενο το χρηματικό ποσό των 45 χιλιάδων.

Ο 27χρονος αρχικά έδινε στον ύποπτο 500 ευρώ κάθε μήνα για εξόφληση του δανείου, ενώ όταν πλέον δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει, ο ύποπτος φέρεται να τον εκβίαζε με απειλές. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, μετά από απαίτηση και άσκηση πιέσεων από τον ύποπτο προς τον παραπονούμενο, η μητέρα του παραπονούμενου, το Σεπτέμβριο του 2018, μεταβίβασε στον ύποπτο την ιδιοκτησία του διαμερίσματος της, στην Λεμεσό, ως εξόφληση για το δάνειο του υιού της.

 

Μετά την καταγγελία που υποβλήθηκε στην Αστυνομία, εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του 29χρονου υπόπτου, βάσει του οποίου αυτός συνελήφθη λίγο μετά τις 5.00 χθες το απόγευμα από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

Η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Λεμεσού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top