ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπήκε σπίτι της και έπεσε πάνω στους κλέφτες - Της επιτέθηκαν και την ξάφρισαν

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπήκε σπίτι της και έπεσε πάνω στους κλέφτες - Της επιτέθηκαν και την ξάφρισαν

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και ληστείας, διερευνά η Αστυνομία στηΛεμεσό, μετά από σχετική καταγγελία, που έγινε την Κυριακή (24/11) από 42χρονη κάτοικο Λεμεσού. 

 

Σύμφωνα με την παραπονούμενη, γύρω στις 6.30μ.μ. την Κυριακή, αφού επέστρεψε στο διαμέρισμά της, στη Λεμεσό, αντιλήφθηκε δύο άγνωστους της άνδρες, να βρίσκονται εντός του δωματίου της. Μόλις οι δύο άνδρες αντιλήφθηκαν την παρουσία της, φέρονται να της επιτέθηκαν και να την ακινητοποίησαν.

 

Ακολούθως, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, την εξανάγκασαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιό της. Από το χρηματοκιβώτιο, οι δύο δράστες φέρονται να έκλεψαν διάφορα κοσμήματα, χρυσαφικά και χρηματικό ποσό και στη συνέχεια να τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. 

 

Σύμφωνα με την παραπονούμενη οι δύο δράστες περιγράφονται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.80μ. περίπου, με μαύρα μαλλιά, ενώ κατά το χρόνο διάπραξης της ληστείας, ο ένας φορούσε μπεζ αντιανεμικό σακάκι και παντελόνι σκούρου χρώματος, ενώ ο δεύτερος αντιανεμικό σακάκι, χρώματος μπλε σκούρο και παντελόνι σκούρου χρώματος. Και οι δύο είχαν καλυμμένο το πρόσωπο τους, με μαύρα μαντήλια. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top