ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Διενεργήθηκε η νεκροτομή του 66χρονου –Πλήρης απανθράκωση…

ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Διενεργήθηκε η νεκροτομή του 66χρονου –Πλήρης απανθράκωση…

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του 66χρονου που απεβίωσε με τραγικό τρόπο το βράδυ της Δευτέρας (25/11) σε στέγη ηλικιωμένων στη Δερύνεια.

Πληροφορίες για τα ευρήματα της ιατροδικαστού της Δημοκρατίας, Αγγελικής Παπέττα, αναφέρουν πως το σώμα του άτυχου 66χρονου υπέστη πλήρη απανθράκωση.

Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων (αλλά και των εξετάσεων DNA - λήφθηκαν δείγματα από τη σορό του), για να πέσει φως στις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες απεβίωσε ο άτυχος άνδρας.

Συγκεκριμένα θα φανεί κατά πόσον ζούσε όταν τυλίχθηκε στις φλόγες.

H πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στο γηροκομείο «ΕΛΠΙΔΑ», λίγο πριν τις 22:00 αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική.

Τα μέλη της Πυροσβεστικής έσβησαν την φωτιά, ωστόσο ο τραγικός απολογισμός ήταν ο θάνατος ενός 66χρονου ένοικου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου με πολλαπλά εγκαύματα, τα οποία ήταν μοιραία.

Οι πρώτες εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έκαναν λόγο για ανθρώπινη αμέλεια και συγκεκριμένα ότι η φωτιά προκλήθηκε από αναμένο τσιγάρο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE