ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: 66χρονος έχασε την ζωή του από πυρκαγιά σε γηροκομείο στη Δερύνεια -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: 66χρονος έχασε την ζωή του από πυρκαγιά σε γηροκομείο  στη Δερύνεια -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε την Δευτέρα 25/11, το βράδυ στην Δερύνεια σε στέγη ηλικιωμένων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πυρκαγιά ξέσπασε στο γηροκομείο «ΕΛΠΙΔΑ», λίγο πριν τις 10 το βράδυ, και αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική.

Τα μέλη της Πυροσβεστικής έσβησαν την φωτιά, ωστόσο ο τραγικός απολογισμός ήταν ο θάνατος ενός 66χρονου ένοικου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου με πολλαπλά εγκαύματα, τα οποία ήταν  μοιραία.

Η Πυροσβεστική εξετάζει τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγω για ανθρώπινη αμέλεια από αναμένο τσιγάρο. Οι εξετάσεις συνεχίζονται και μέσα στην μέρα θα φανούν τα αίτια που κόστισαν την ζωή σε ένα 66χρονο άνδρα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πολύ καλό κλίμα» - Τι συμφωνήθηκε στη συνάντηση με Έρχιουρμαν και Ολγκίν - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ: «Πολύ καλό κλίμα» - Τι συμφωνήθηκε στη συνάντηση με Έρχιουρμαν και Ολγκίν - Δείτε φωτογραφίες

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 7.30 μ.μ. στα Γραφεία Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών η συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE