ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 21χρονου για υπόθεση άσεμνης επίθεσης σε βάρος 18χρονου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 21χρονου για υπόθεση άσεμνης επίθεσης σε βάρος 18χρονου

Στη σύλληψη 21χρονου προχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας 25/11, η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, υποβολή σε βασανιστήρια, άσεμνη επίθεση, σκληρή απάνθρωπη ή εξευτελιστική μεταχείριση, κ.λπ.

Υπενθυμίζουμε πως η Αστυνομία Λεμεσού, δέχθηκε καταγγελία την Δευτέρα (25/11), από 18χρονο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε ξυλοδαρμό, βασανιστήρια και απειλές από τον 21χρονο.

 Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE