ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 21χρονου για υπόθεση άσεμνης επίθεσης σε βάρος 18χρονου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 21χρονου για υπόθεση άσεμνης επίθεσης σε βάρος 18χρονου

Στη σύλληψη 21χρονου προχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας 25/11, η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, υποβολή σε βασανιστήρια, άσεμνη επίθεση, σκληρή απάνθρωπη ή εξευτελιστική μεταχείριση, κ.λπ.

Υπενθυμίζουμε πως η Αστυνομία Λεμεσού, δέχθηκε καταγγελία την Δευτέρα (25/11), από 18χρονο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε ξυλοδαρμό, βασανιστήρια και απειλές από τον 21χρονο.

 Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE