ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Διενεργήθηκε η νεκροτομή του 66χρονου –Πλήρης απανθράκωση…

ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Διενεργήθηκε η νεκροτομή του 66χρονου –Πλήρης απανθράκωση…

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του 66χρονου που απεβίωσε με τραγικό τρόπο το βράδυ της Δευτέρας (25/11) σε στέγη ηλικιωμένων στη Δερύνεια.

Πληροφορίες για τα ευρήματα της ιατροδικαστού της Δημοκρατίας, Αγγελικής Παπέττα, αναφέρουν πως το σώμα του άτυχου 66χρονου υπέστη πλήρη απανθράκωση.

Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων (αλλά και των εξετάσεων DNA - λήφθηκαν δείγματα από τη σορό του), για να πέσει φως στις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες απεβίωσε ο άτυχος άνδρας.

Συγκεκριμένα θα φανεί κατά πόσον ζούσε όταν τυλίχθηκε στις φλόγες.

H πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στο γηροκομείο «ΕΛΠΙΔΑ», λίγο πριν τις 22:00 αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική.

Τα μέλη της Πυροσβεστικής έσβησαν την φωτιά, ωστόσο ο τραγικός απολογισμός ήταν ο θάνατος ενός 66χρονου ένοικου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου με πολλαπλά εγκαύματα, τα οποία ήταν μοιραία.

Οι πρώτες εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έκαναν λόγο για ανθρώπινη αμέλεια και συγκεκριμένα ότι η φωτιά προκλήθηκε από αναμένο τσιγάρο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.