ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Διενεργήθηκε η νεκροτομή του 66χρονου –Πλήρης απανθράκωση…

ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Διενεργήθηκε η νεκροτομή του 66χρονου –Πλήρης απανθράκωση…

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του 66χρονου που απεβίωσε με τραγικό τρόπο το βράδυ της Δευτέρας (25/11) σε στέγη ηλικιωμένων στη Δερύνεια.

Πληροφορίες για τα ευρήματα της ιατροδικαστού της Δημοκρατίας, Αγγελικής Παπέττα, αναφέρουν πως το σώμα του άτυχου 66χρονου υπέστη πλήρη απανθράκωση.

Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων (αλλά και των εξετάσεων DNA - λήφθηκαν δείγματα από τη σορό του), για να πέσει φως στις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες απεβίωσε ο άτυχος άνδρας.

Συγκεκριμένα θα φανεί κατά πόσον ζούσε όταν τυλίχθηκε στις φλόγες.

H πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στο γηροκομείο «ΕΛΠΙΔΑ», λίγο πριν τις 22:00 αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική.

Τα μέλη της Πυροσβεστικής έσβησαν την φωτιά, ωστόσο ο τραγικός απολογισμός ήταν ο θάνατος ενός 66χρονου ένοικου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου με πολλαπλά εγκαύματα, τα οποία ήταν μοιραία.

Οι πρώτες εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έκαναν λόγο για ανθρώπινη αμέλεια και συγκεκριμένα ότι η φωτιά προκλήθηκε από αναμένο τσιγάρο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top