Ανατροπή στα δελτία ειδήσεων – Ποιοι κερδίζουν και Ποιοι χάνουν – ΠΙΝΑΚΕΣ

Ανατροπή στα δελτία ειδήσεων – Ποιοι κερδίζουν και Ποιοι χάνουν – ΠΙΝΑΚΕΣ

Στην πρώτη θέση το βράδυ της Τρίτης (27/11), βρέθηκε το κεντρικό δελτίο του Omega με τον Μιχάλη Παυλίδη, το οποίο φαίνεται να είναι στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού το τελευταίο διάστημα, κάνοντας 17,3% τηλεθέαση.

Στην Δεύτερη θέση ήταν το δελτίο του ΑΝΤ1, που παρουσιάζει ο Νικήτας Κυριάκου με μέσο όρο  15,1%

Το δελτίο του ΡΙΚ με την Γωγώ Αλεξανδρινού πήρε την τρίτη θέση από την πίτα της τηλεθέασης καθώς κατέγραψε ποσοστό της τάξεως του 14,9%.

Ο Alpha Κύπρου με οδηγό στο δελτίο του την Αιμιλία Κενεβέζου κατάφερε να αρπάξει το 13,6% της τηλεθέασης.

Τέλος το Sigma υποχώρησε στην τέταρτη θέση, στο δελτίο ειδήσεων που παρουσίαζε η Πέτρα Αργυρού καταγράφοντας το ποσοστό της τάξεως του 10,4%

Δείτε πιο κάτω τον πίνακα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE