ΝΕΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ -ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός 28χρονος -'Πρέπει να επετούσε ο άλλος, και του την έδωσε', το πρώτο σχόλιο αρμοδίου -Kλειστό τμήμα του αυτο/δρομου

ΝΕΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ -ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός 28χρονος -'Πρέπει να επετούσε ο άλλος, και του την έδωσε', το πρώτο σχόλιο αρμοδίου -Kλειστό τμήμα του αυτο/δρομου

Νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη Λεμεσό. Κλειστές δυο λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού παρά την Μουταγιάκα

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες από την Αστυνομία, γύρω στην 1:00 μετά τα μεσάνυχτα, (27/11 προς 28/11), σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, στο ύψος της Μουταγιάκας. Ο οδηγός υπό συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα, το οποίο οδηγούσε 28χρονος. 

Ο άτυχος νεαρός από τη βίαιη σύγκρουστη βρήκε ακαριαίο θάνατο. 

Τις συνθήκες του νέου θανατηφόρου τροχαίου διερευνά η Τροχαία Λεμεσού. Πάντως το πρώτο σχόλιο αρμόδιας πηγής στο ThemaOnline ήταν 'πρέπει να επετούσε ο άλλος, και του την έδωσε'.

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία αναφέρει "λόγω σοβαρής τροχαίας σύγκρουσης, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού παρά την Μουταγιάκα, οι δύο λωρίδες του δρόμου προς Λεμεσό είναι κλειστές. Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί και να χρησιμοποιούν την έξοδο του Αγίου Τύχωνα προς τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού (παραλιακός).  

 

Χρ.Τσαγγάρη 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE