ΛΕΜΕΣΟΣ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Σε κρίσιμη κατάσταση 22χρονος -Διασταύρωνε σε διάβαση με πατίνι και τον χτύπησε όχημα

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Σε κρίσιμη κατάσταση 22χρονος -Διασταύρωνε σε διάβαση με πατίνι και τον χτύπησε όχημα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 22χρονος. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ThemaOnline γύρω στις 09:30 το βράδυ στην προσπάθεια του να διασταυρώσει δρόμο, έξω από το σχολείο Λατίνειο, χρησιμοποιώντας ηλεκτρικό πατίνι τον χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο. 

Ο νεαρός φαίνεται να διασταύρωνε, ενώ τα φώτα τροχαίας έδειχναν "πράσινο" για τους οδηγούς των αυτοκινήτων. 

Ο 30χρονος Ελληνοκύπριος οδηγός του οχήματος οδηγούσε ανατολικά. 

Στην σκηνή έσπευσαν μέλη της Τροχαίας Λεμεσού και ασθενοφόρο. 

Ο νεαρός με το πατίνι αρχικά διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται διασωληνομένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα ακριβή αίτια του τροχαιού θα δώσουν οι έρευνες από την Αστυνομία. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ενδιαφέρον από εταιρείες να εξασφαλίσουν νέα τεμάχια στην κυπριακή ΑΟΖ

ΠτΔ: Ενδιαφέρον από εταιρείες να εξασφαλίσουν νέα τεμάχια στην κυπριακή ΑΟΖ

Συνεχίζουμε τους ενεργειακούς μας σχεδιασμούς, και με τη Chevron και με την ENI και με την TOTAL, πάντοτε στη βάση του διεθνούς δικαίου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE