ΛΕΜΕΣΟΣ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει ο 22χρονος- Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει ο 22χρονος- Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, 22χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαία σύγκρουση που συνέβη λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Τετάρτης 27/11 στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, στη Λεμεσό.

Ο 22χρονος επέβαινε σε ηλεκτρικό πατίνι και διασταύρωνε τη λεωφόρο, μέσω διάβασης πεζών, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο κρίσιμος τραυματισμός του 22χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, αυτός υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ατύχημα διερευνά η Τροχαία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE