Ελένη Φουρέιρα: Δεν ξέρω αν θα παντρευτώ, ένα παιδί θα κάνω σίγουρα

Ελένη Φουρέιρα: Δεν ξέρω αν θα παντρευτώ, ένα παιδί θα κάνω σίγουρα

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε χθες η Ελένη Φουρέιρα που μίλησε για την καριέρα και την προσωπική της ζωή.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για την επιθυμία της να κάνει οικογένεια.

«Είμαι ευτυχισμένη. Όλοι οι άνθρωποι στο τέλος αναζητάμε την ευτυχία. Μόνο η ευτυχία μένει στο τέλος και οι εμπειρίες» είπε. ««Θέλω να κάνω οικογένεια, θέλω πολύ να κάνω παιδί. Οικογένεια θεωρώ το να κάνω ένα παιδί. Δεν ξέρω αν θα παντρευτώ, ένα παιδί θα κάνω σίγουρα. Μπορεί και δύο και τρία. Η προσωπική ζωή του καθενός είναι δικό του θέμα» εξομολογήθηκε.

«Οποιαδήποτε πλαστική και να έκανα θα το έλεγα» δήλωσε λέγοντας ότι έχει πειράξει μόνο το στήθος της.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

Το να τίθενται όροι και προϋποθέσεις πριν την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων είναι μια τακτική που δεν βοηθά στο να υπάρχουν εξελίξεις, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE