ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ: Χειροπέδες σε 38χρονη στη Λεμεσό -Πήρε χιλιάδες ευρώ για να βγάλει κυπριακά διαβατήρια σε ζεύγος αλλοδαπών

ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ: Χειροπέδες σε 38χρονη στη Λεμεσό -Πήρε χιλιάδες ευρώ για να βγάλει κυπριακά διαβατήρια σε ζεύγος αλλοδαπών

Στη σύλληψη 38χρονης κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε χθες η Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

 Την υπόθεση κατήγγειλε στην Αστυνομία ζεύγος υπηκόων τρίτης χώρας. Σύμφωνα με τους οποίους κατά το Μάιο του 2017, είχαν συμφωνήσει με την 38χρονη, ότι εντός ενός έτους από τη συμφωνία τους, θα τους είχε εξασφαλίσει Κυπριακά Διαβατήρια, μέσω του προγράμματος πολιτογραφήσεων. Για τη συμφωνία τους αυτοί, οι παραπονούμενοι, φέρονται να έδωσαν στην 38χρονη, χρηματικό ποσό ύψους €36,200 περίπου, χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα, οι παραπονούμενοι να έχουν εξασφαλίσει τα διαβατήρια. 

Από εξετάσεις που έγιναν από την Αστυνομία, μέσω του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης, διαπιστώθηκε ότι ουδέποτε κατατέθηκε αίτηση πολιτογράφησης για τους δύο παραπονούμενους.

 Εναντίον της 38χρονης εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Νέο Δελχί: «Η Κύπρος μπορεί να γίνει η αξιόπιστη γέφυρα μεταξύ ΕΕ και Ινδίας»

ΠτΔ από Νέο Δελχί: «Η Κύπρος μπορεί να γίνει η αξιόπιστη γέφυρα μεταξύ ΕΕ και Ινδίας»

Η ενίσχυση των σχέσεων ΕΕ-Ινδίας αποτελούν βασική προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η διμερής συνεργασία Κύπρου – Ινδίας ενισχύεται και εμβαθύνεται.

BEST OF TOTHEMAONLINE