ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο -Τι πρέπει να προσέχουν οι οδηγοί

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο -Τι πρέπει να προσέχουν οι οδηγοί

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται "στις κυριότερες αρτηρίες του οδικού δικτύου δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα σήμερα Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου, 2019. Αναμένεται η συνήθης πρωινή τροχαία κίνηση στις αστικές περιοχές.


Στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού, από τις 9.00 το πρωί, μέχρι και τις 5.00 το απόγευμα, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης, στο τμήμα του δρόμου παρά την έξοδο προς Κονιά, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό και στο τμήμα του δρόμου παρά την έξοδο Ανατολικού, στην κατεύθυνση προς Πάφο.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα του δρόμου.

Καλούνται όσοι θα διακινηθούν στο οδικό δίκτυο να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top