ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟ: Σε 24ωρη απεργία κατέρχονται στις 2/12 οι Κοινωνικοί Λειτουργοί

ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟ: Σε 24ωρη απεργία κατέρχονται στις 2/12 οι Κοινωνικοί Λειτουργοί

Έντονες αντιδράσεις από τους λειτουργούς των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας μετά το πόρισμα της Επιτρόπου Διοικήσεως, που σχετίζεται με το θάνατο του 14χρονου Στυλιανού, και επιρρίπτει ευθύνες σε τέσσερις Κοινωνικούς Λειτουργούς. 

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση των λειτουργών των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 28/11, στο οίκημα της ΠΑΣΥΔΥ στη Λεμεσό, αποφασίστηκε να κατέλθουν τη Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου σε 24ωρη απεργία σε όλες τις πόλεις. 

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο ο εκπρόσωπος της κλαδικής, Κωνσταντίνος Καμπουράκης, είπε ότι εκτός από την 24ωρη απεργία έχουν απαοφασιστεί και και άλλα δυναμικά μέτρα. 

Έθεσε για άλλη μία φορά το θέμα υποστελέχωσης του τμήματος και τον αυξημένο αριθμών των υποθέσεων που έχουν να χειρίζονται οι Κοινωνικοί Λειτουργοί. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE