ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ: Συλλαμβάνεται για ανθρωποκτονία ο Ρώσος -'Δεν θυμάται τίποτε' είπε στην κατάθεση του -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ: Συλλαμβάνεται για ανθρωποκτονία ο Ρώσος -'Δεν θυμάται τίποτε' είπε στην κατάθεση του -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εκδόθηκε νέο δικαστικό ένταλμα ενταντίον του Ρώσου οδηγού που σκότωσε σε τροχαίο τον άτυχο Παναγιώτη Χριστοφόρου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, 27/11. 

Εντός των επόμενων ωρών ο 50χρονος ο οποίος έχει συλληφθεί για πρόκληση θανάτου εξ αμελείας και βρίσκεται υπό φρούρηση στο νοσοκομείο Λεμεσού με κάταγμα σπονδύλου, θα επανασυλληφθεί για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. 

Μετά από οδηγία του Αρχηγού Αστυνομίας, συστάθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, ομάδα από μέλη της Τροχαίας και του ΤΑΕ Λεμεσού για διερεύνηση της υπόθεσης. Στο πλαίσιο των ερευνών θα εξετάσει και το μαύρο κουτί στο πολυτελές αυτοκίνητου του Ρώσου. 

Στις 10:30 το πρωί θα διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 27χρονου από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE