ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Μεθυσμένος ο Ρώσος που σκότωσε τον άτυχο Παναγιώτη -Καρφώθηκε στο όχημα του στον αυτο/δρομο και τον πέταξε 200 μέτρα μακριά

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Μεθυσμένος ο Ρώσος που σκότωσε τον άτυχο Παναγιώτη -Καρφώθηκε στο όχημα του στον αυτο/δρομο και τον πέταξε 200 μέτρα μακριά

Υπό την επήρεια αλκοόλης οδηγούσε ο 50χρονος Ρώσος που "καρφώθηκε" γύρω στα μεσάνυχτα της 27ης Νοεμβρίου στο αυτοκίνητο του άτυχου 27χρονου Παναγιώτη Χριστοφόρου, το όχημα του οποίου προπορευόταν στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, κοντά στην έξοδο της Μουταγιάκας. 

Αιτία του νέου θανατηφόρου, που σημειώθηκε γύρω στη μια μετά να μεσάνυχτα, είναι και αυτή τη φορά ο ανθρώπινος παράγοντας, δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, αφού εκτιμάται πως το όχημα του 50χρονου κινείτο με υπερβολική ταχύτητα, κάτι που θα διακριβωθεί από τις εξετάσεις.

Σύμφωνα με τον κ.Μιχαήλ «ενώ κατευθύνονταν δυτικά, προς Λεμεσό, το αυτοκίνητο του 27χρονου κτυπήθηκε στην πίσω πλευρά από το αυτοκίνητο του 50χρονου αλλοδαπού, ενώ από τη σύγκρουση, η οποία ήταν βιαιότατη, το αυτοκίνητο κτύπησε διαδοχικά στα μεταλλικά κιγκλιδώματα του αυτοκινητόδρομου, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε μια απόσταση γύρω στα 200 μέτρα από το σημείο που κτυπήθηκε».

*Το αυτοκίνητο του άτυχου Παναγιώτη 

Ο θάνατος του 27χρονου ήταν ακαριαίος.  Ο 50χρονος διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του και κάταγμα σπονδύλου και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο ορθοπεδικό τμήμα.

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται ότι ο 50χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 111μg℅ αντί 22μg℅ που είναι το επιτρεπτό από το νόμο όριο. 

Εντωμεταξύ στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού παρά την Μουταγιάκα, οι δύο λωρίδες του δρόμου προς Λεμεσό, που είχαν κλείσει το πρωί λόγω του τροχαίου, έχουν δοθεί στην κυκλοφορία.     

Η Αστυνομία καλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η σύγκρουση, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λεμεσού στον αριθμό 25805252 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

*Το αυτοκίνητου του μεθυσμένου Ρώσου

 

 

 

 
 
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top