Αποφασίζει ο Αναστασιάδης για τον νέο Κυβερνητικό Εκπρόσωπο –Η μια εκ των επιλογών που έχει ενώπιον του

Αποφασίζει ο Αναστασιάδης για τον νέο Κυβερνητικό Εκπρόσωπο –Η μια εκ των επιλογών που έχει ενώπιον του

Με τον ανασχηματισμό χηρεύει η θέση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, καθώς ο Πρόδρομος Προδρόμου, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, αναλαμβάνει καθήκοντα υπουργού Παιδείας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να πάρει τις αποφάσεις του εντός του Σαββατοκύριακου, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάτι προς τα έξω για τις σκέψεις του. Πάντως, δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι ο νυν επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Προέδρου, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, είναι μια από τις επιλογές γι’ αυτή τη θέση.

Η πεποίθηση εδράζεται και στο γεγονός ότι ο Παπαδόπουλος διετέλεσε στο παρελθόν Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ενόσω κατείχε την θέση του εκπροσώπου της κυβέρνησης ο νυν υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Εξάλλου, μετά την αποχώρηση της Κλέλιας Βασιλείου, χρέη Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου θα εκτελεί ο Παναγιώτης Σεντώνας, που θήτευσε στη θέση του πρόεδρου του οργανισμού νεολαίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE