Επιβατικό αεροπλάνο πέρασε ξυστά από οικίες στην Παλλουριώτισσα

Επιβατικό αεροπλάνο πέρασε ξυστά από οικίες στην Παλλουριώτισσα

Αναστάτωση προκάλεσε σε κατοίκους στην Παλλουριώτισσα και όχι μόνο η πτήση επιβατικού αεροπλάνου.

Ήταν λίγο πριν από τις 19:00 (01/12) όταν αεροσκάφος πέρασε πολύ κοντά από ταράτσες οικιών και πολυκατοικιών στην εν λόγω περιοχή.

Μάλιστα, όπως ανέφερε επηρεαζόμενος πολίτης στο ThemaOnline, «θα έλεγε κανείς πως πέρασε ξυστά από οικίες, τόσο κοντά πέρασε αυτή τη φορά, που ακούσαμε τους κινητήρες».

Όπως μας αναφέρθηκε από αρμόδιο πρόσωπο, πλέον είναι σύνηθες το φαινόμενο, ενώ εντείνεται όταν υπάρχει κακοκαιρία στην κατεχόμενη από τους Τούρκους πλευρά του νησιού μας.

Ως γνωστόν, το αεροδρόμιο της Τύμπου συνορεύει με αρκετές περιοχές της ακριτικής Λευκωσίας, όπου γίνονται συχνά τέτοια παράπονα.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE