Επιβατικό αεροπλάνο πέρασε ξυστά από οικίες στην Παλλουριώτισσα

Επιβατικό αεροπλάνο πέρασε ξυστά από οικίες στην Παλλουριώτισσα

Αναστάτωση προκάλεσε σε κατοίκους στην Παλλουριώτισσα και όχι μόνο η πτήση επιβατικού αεροπλάνου.

Ήταν λίγο πριν από τις 19:00 (01/12) όταν αεροσκάφος πέρασε πολύ κοντά από ταράτσες οικιών και πολυκατοικιών στην εν λόγω περιοχή.

Μάλιστα, όπως ανέφερε επηρεαζόμενος πολίτης στο ThemaOnline, «θα έλεγε κανείς πως πέρασε ξυστά από οικίες, τόσο κοντά πέρασε αυτή τη φορά, που ακούσαμε τους κινητήρες».

Όπως μας αναφέρθηκε από αρμόδιο πρόσωπο, πλέον είναι σύνηθες το φαινόμενο, ενώ εντείνεται όταν υπάρχει κακοκαιρία στην κατεχόμενη από τους Τούρκους πλευρά του νησιού μας.

Ως γνωστόν, το αεροδρόμιο της Τύμπου συνορεύει με αρκετές περιοχές της ακριτικής Λευκωσίας, όπου γίνονται συχνά τέτοια παράπονα.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παζάρι για γερά νεύρα στη Βουλή: Η «μάχη» των Επιτροπών, το «μήλον της έριδος» και το μπλόκο στο ΕΛΑΜ

Παζάρι για γερά νεύρα στη Βουλή: Η «μάχη» των Επιτροπών, το «μήλον της έριδος» και το μπλόκο στο ΕΛΑΜ

Παραμένουν οι διαφωνίες των κομμάτων για τις Προεδρίες των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών όπως ξεδιπλώθηκαν και στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επιλογής που συνήλθε αμέσως μετά την Ολομέλεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE