Επιβατικό αεροπλάνο πέρασε ξυστά από οικίες στην Παλλουριώτισσα

Επιβατικό αεροπλάνο πέρασε ξυστά από οικίες στην Παλλουριώτισσα

Αναστάτωση προκάλεσε σε κατοίκους στην Παλλουριώτισσα και όχι μόνο η πτήση επιβατικού αεροπλάνου.

Ήταν λίγο πριν από τις 19:00 (01/12) όταν αεροσκάφος πέρασε πολύ κοντά από ταράτσες οικιών και πολυκατοικιών στην εν λόγω περιοχή.

Μάλιστα, όπως ανέφερε επηρεαζόμενος πολίτης στο ThemaOnline, «θα έλεγε κανείς πως πέρασε ξυστά από οικίες, τόσο κοντά πέρασε αυτή τη φορά, που ακούσαμε τους κινητήρες».

Όπως μας αναφέρθηκε από αρμόδιο πρόσωπο, πλέον είναι σύνηθες το φαινόμενο, ενώ εντείνεται όταν υπάρχει κακοκαιρία στην κατεχόμενη από τους Τούρκους πλευρά του νησιού μας.

Ως γνωστόν, το αεροδρόμιο της Τύμπου συνορεύει με αρκετές περιοχές της ακριτικής Λευκωσίας, όπου γίνονται συχνά τέτοια παράπονα.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE