Η Δημοκρατική Παράταξη εύχεται καλή επιτυχία στους νέους Υπουργούς και Επιτρόπους

Η Δημοκρατική Παράταξη εύχεται καλή επιτυχία στους νέους Υπουργούς και Επιτρόπους

Η Δημοκρατική Παράταξη εύχεται καλή επιτυχία στους νέους Υπουργούς και Επιτρόπους, επισημαίνοντας ότι οι κυβερνητικές πολιτικές πρέπει να επικεντρωθούν στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις.

Σε ανακοίνωση, η Δημοκρατική Παράταξη αναφέρει ότι «ο ανασχηματισμός της Κυβέρνησης αφορά καθαρά την ενάσκηση του συνταγματικού δικαιώματος του εκάστοτε Προέδρου της Δημοκρατίας» και εύχεται «στους Υπουργούς και τους Επιτρόπους που αναλαμβάνουν τα νέα τους χαρτοφυλάκια καλή επιτυχία στο έργο τους».
 
«Θέλουμε, παράλληλα, να τονίσουμε πως ο τόπος και ο λαός μας βρίσκονται μπροστά σε δύσκολες προκλήσεις, γι’ αυτό, ανεξαρτήτως προσώπων και χωρίς χρονοτριβή, οι κυβερνητικές πολιτικές θα πρέπει να επικεντρωθούν αποφασιστικά στις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η κοινωνία και στην αναστήλωση των θεσμών που έχουν κατά τους πολίτες διαβρωθεί. Δεν υπάρχει, δυστυχώς, αρκετός χρόνος. Ευχόμαστε να υπάρξει η θέληση και η τόλμη», αναφέρει.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντυπωσιακές εικόνες από την είσοδο του βασιλιά καρνάβαλου στην Πάφο υπό βροχή - Το άρμα με το μαγεμένο δάσος - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Εκοιμήθη ο πατήρ Γεώργιος: Πένθος σε κοινότητα της Λευκωσίας - Σε λαϊκό προσκύνημα το σκήνωμα του
Τι συμβαίνει στο Παιδοογκολογικό; Διαρροές νερού, έντονος θόρυβος- Οι εξηγήσεις του ΟΚΥπΥ
Ανθρωπιστικός Διάδρομος: Μεταφορά γευμάτων από την Κύπρο στη Γάζα – «Συνεργασία για να φτάσουμε σε οικογένειες» - Δείτε βίντεο
Θρίλερ στη Λάρνακα: Αντικρουόμενες εκδοχές για τον θάνατο 72χρονης - Τι λέει η εγγονή, τι απαντά ο ΟΚΥπΥ - Βίντεο
Τρόμος σε πτήση: Κινητήρας εξερράγη στον αέρα, το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση, δείτε βίντεο
Άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση - Όλες οι λεπτομέρειες

 

 

 

Φυτιρής: Αυτές είναι οι τρεις επιλογές που δίνει στην Annie Alexoui για να τερματιστεί το «σήριαλ»

Φυτιρής: Αυτές είναι οι τρεις επιλογές που δίνει στην Annie Alexoui για να τερματιστεί το «σήριαλ»

Τρεις συγκεκριμένες επιλογές για την υποβολή κατάθεσης και στοιχείων έχει στη διάθεσή της η Ιωάννα Φωτίου (Annie Alexoui), δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Κώστας Φυτιρής, ο οποίος τόνισε ότι στόχος είναι να προχωρήσει η διερεύνηση και «να μην γίνεται σήριαλ» μια υπόθεση, που απασχολεί την κοινωνία.

BEST OF TOTHEMAONLINE