ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Μασκοφόροι απήγαγαν γυναίκα επιχειρηματία, την «έσπασαν» στο ξύλο και την παράτησαν- O σύζυγός της δολοφονήθηκε

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Μασκοφόροι απήγαγαν γυναίκα επιχειρηματία, την «έσπασαν» στο ξύλο και την παράτησαν- O σύζυγός της δολοφονήθηκε

Ένα σοβαρό περιστατικό συγκλονίζει την κοινωνία των κατεχομένων, αφού το βράδυ της Δευτέρας 74χρονη γυναίκα έπεσε θύμα απαγωγής και άγριου ξυλοδαρμού.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με δημοσιεύματα πρόκειται για την 74χρονη Süheyla Argüden, η οποία ενώ προσπαθούσε να κατέβει από το αυτοκίνητό της, έξω από το σπίτι της, δέχθηκε επίθεση από δύο κουκουλοφόρους.

Αφού πρώτα την απήγαγαν, την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία, όπου την ξυλοκόπησαν και την παράτησαν, αφού προηγουμένως της έδεσαν τα χέρια και το στόμα.

Όπως μεταδίδεται, βασάνισαν και απείλησαν με όπλο να σκοτώσουν την 74χρονη επιχειρηματία, ώστε να εξασφαλίσουν τον κωδικό του συναγερμού από το χρυσοχοείο που είναι ιδιοκτήτρια και αφού τα κατάφεραν, απομακρύνθηκαν με άλλο όχημα.

Μετά από περίπου 2 ώρες η γυναίκα τραυματισμένη κατάφερε να οδηγήσει μέχρι τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό όπου κατήγγειλε την υπόθεση και αμέσως μέλη της λεγόμενης αστυνομίας έσπευσαν στο κοσμηματοπωλείο όπου δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης.

Σημειώνεται πως ο σύζυγος της 74χρονης, δολοφονήθηκε στο σπίτι του τον Σεπτέμβριο του 2012.

Οι κατοχικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες ώστε να εντοπισούν οι δύο κουκουλοφόροι με τη γυναίκα να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE