«Κάηκε» οριστικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς…

«Κάηκε» οριστικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς…

Μία από τις περιπτώσεις που ο Ίλια Ίβιτς είχε στην ατζέντα του από το περασμένο καλοκαίρι και θα ήθελε να φέρει στην ΑΕΚ (στη μετά Καρντόσο εποχή) ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή και του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος από το Δεκέμβριο του 2018, όταν και απολύθηκε από την Αλ Νασρ (ομάδα των ΗΑΕ) μέχρι σήμερα δεν έχει ομάδα.

Ο Τεχνικός Διευθυντής του «Δικεφάλου» στις διαπραγματεύσεις με τον 57χρονο προπονητή ναι μεν τα βρήκε στο οικονομικό, ωστόσο άκουσε από τον συμπατριώτη του ότι δεν μπορεί / θέλει να δουλέψει πριν τη νέα χρονιά.

Αυτό ενδεχομένως να έχει να κάνει με τους όρους που βγήκε το «διαζύγιο» του με την Αλ Νασρ, στον πάγκο της οποίας είχε καθίσει για δύο θητείες (από Ιούνιο του 2013 έως Οκτώβριο του 2016 και από Ιανουάριο του 2018 μέχρι τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.

Πηγή: enwsi.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Υπάρχει ευκαιρία η ΕΕ αν πετύχει να διασφαλίσει την παροχή απρόσκοπτης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους στη Γάζα να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην περιοχή και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον αραβικό κόσμο σε σχέση με το ενδιαφέρον της ΕΕ για τις εξελίξεις στην περιοχή, δήλωσε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE