GNTM 2019: Διαγωνιζόμενη αποχώρησε για… δεύτερη φορά – VIDEO

GNTM 2019: Διαγωνιζόμενη αποχώρησε για… δεύτερη φορά – VIDEO

Άννα, Κωνσταντίνα και Ελευθερία ήταν οι τρεις παίκτριες που μπήκαν στη διαδικασία αποχώρησης, αφού είχαν το χειρότερο «κλικ» στη δοκιμασία «Girls power», όπου φωτογραφήθηκαν με παλιότερα μοντέλα.

Παρότι ήταν μία από τις τρεις παίκτριες που την περασμένη εβδομάδα επέστρεψε στο παιχνίδι, η Ελευθερία είχε και πάλι τη χειρότερη φωτογραφία με αποτέλεσμα να αποχωρήσει για δεύτερη φορά!

Το μοντέλο που συζητήθηκε από την πρώτη audition κερδίζοντας το golden pass, φωτογραφήθηκε με την Ελένη Ασημάκη, που δεν μπήκε στο παιχνίδι λόγω προβλήματος υγείας, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις. «Σου έκλεψε την παράσταση η Ελένη» σχολίασαν σχεδόν με μια φωνή οι κριτές για τη φωτογραφία της.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν: Η Λευκωσία με ξεκάθαρη ατζέντα, ο κατοχικός ηγέτης με εσωτερικές διαβουλεύσεις και αμφισημίες

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν: Η Λευκωσία με ξεκάθαρη ατζέντα, ο κατοχικός ηγέτης με εσωτερικές διαβουλεύσεις και αμφισημίες

Λίγες ημέρες πριν από την πρώτη επίσημη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου, στις 9:30 στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ χωρίς την παρουσία του ΟΗΕ, ο Τουφάν Ερχιουρμάν, προχώρησε στη σύγκληση σύσκεψης του συμβουλίου πολιτικών κομμάτων των κατεχομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE