Megabet Plus: Τραγούδι και χορός με τα άτομα με ειδικές ανάγκες

Megabet Plus: Τραγούδι και χορός με τα άτομα με ειδικές ανάγκες

Στην πλατεία Ερμού μαζεύτηκαν τα άτομα του Κέντρου ΑΜΕΑ Άγιος Λάζαρος όπου τραγούδησαν, χόρεψαν και υπενθύμησαν σε όλους ότι η Παγκόσμια Μέρα Αναπηρίας αποτελεί για όλους μία υπενθύμιση κοινωνικής ευαισθησίας, ισοτητας και ευκαιριών, κοινών προσκλήσεων και αγώνων προωθώντας την ένταξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες σε κάθε πτυχή της πολιτιστικής καθημερινότητας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο βουλευτής του ΔΗΚΟ, κ. Χρίστος Ορφανίδης, η εκπρόσωπος του Δήμου Λάρνακας, κ. Άνδρη Ανδρέου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μάριος Κουκουμάς, οι δημοσιογράφοι Χριστιάνα Διονυσίου, Πάμπος Βασιλάς, η Αθήνα Βιολάρη, ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου ενώ την Megabet Plus εκπροσώπησαν οι Γιώργος Χαλλουμης και Βαλεντίνα Σταύρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

Την ετοιμότητα του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού, από το σημείο όπου είχαν διακοπεί το 2017, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το βήμα της 81ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.