Megabet Plus: Τραγούδι και χορός με τα άτομα με ειδικές ανάγκες

Megabet Plus: Τραγούδι και χορός με τα άτομα με ειδικές ανάγκες

Στην πλατεία Ερμού μαζεύτηκαν τα άτομα του Κέντρου ΑΜΕΑ Άγιος Λάζαρος όπου τραγούδησαν, χόρεψαν και υπενθύμησαν σε όλους ότι η Παγκόσμια Μέρα Αναπηρίας αποτελεί για όλους μία υπενθύμιση κοινωνικής ευαισθησίας, ισοτητας και ευκαιριών, κοινών προσκλήσεων και αγώνων προωθώντας την ένταξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες σε κάθε πτυχή της πολιτιστικής καθημερινότητας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο βουλευτής του ΔΗΚΟ, κ. Χρίστος Ορφανίδης, η εκπρόσωπος του Δήμου Λάρνακας, κ. Άνδρη Ανδρέου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μάριος Κουκουμάς, οι δημοσιογράφοι Χριστιάνα Διονυσίου, Πάμπος Βασιλάς, η Αθήνα Βιολάρη, ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου ενώ την Megabet Plus εκπροσώπησαν οι Γιώργος Χαλλουμης και Βαλεντίνα Σταύρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονες διαβουλεύσεις για την Προεδρία της Βουλής - Πώς θα γίνει η εκλογή

Έντονες διαβουλεύσεις για την Προεδρία της Βουλής - Πώς θα γίνει η εκλογή

Με την πρώτη εφαρμογή της νέας διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Βουλής θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου η πρώτη Ολομέλεια της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων που προέκυψε από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου 2026

BEST OF TOTHEMAONLINE