Megabet Plus: Τραγούδι και χορός με τα άτομα με ειδικές ανάγκες

Megabet Plus: Τραγούδι και χορός με τα άτομα με ειδικές ανάγκες

Στην πλατεία Ερμού μαζεύτηκαν τα άτομα του Κέντρου ΑΜΕΑ Άγιος Λάζαρος όπου τραγούδησαν, χόρεψαν και υπενθύμησαν σε όλους ότι η Παγκόσμια Μέρα Αναπηρίας αποτελεί για όλους μία υπενθύμιση κοινωνικής ευαισθησίας, ισοτητας και ευκαιριών, κοινών προσκλήσεων και αγώνων προωθώντας την ένταξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες σε κάθε πτυχή της πολιτιστικής καθημερινότητας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο βουλευτής του ΔΗΚΟ, κ. Χρίστος Ορφανίδης, η εκπρόσωπος του Δήμου Λάρνακας, κ. Άνδρη Ανδρέου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μάριος Κουκουμάς, οι δημοσιογράφοι Χριστιάνα Διονυσίου, Πάμπος Βασιλάς, η Αθήνα Βιολάρη, ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου ενώ την Megabet Plus εκπροσώπησαν οι Γιώργος Χαλλουμης και Βαλεντίνα Σταύρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα ο Λακρουά: Βλέπει σήμερα τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη – Επί τάπητος και το θέμα των προκλήσεων στη Νεκρή Ζώνη

Στην Πύλα ο Λακρουά: Βλέπει σήμερα τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη – Επί τάπητος και το θέμα των προκλήσεων στη Νεκρή Ζώνη

Προγραμματισμένη εδώ και καιρό ήταν η επίσκεψη του Ζαν-Πιέρ Λακρουά στην Κύπρο Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις Ειρηνευτικές Επιχειρήσεις, Jean-Pierre Lacroix (Ζαν-Πιέρ Λακρουά).

BEST OF TOTHEMAONLINE