Megabet Plus: Τραγούδι και χορός με τα άτομα με ειδικές ανάγκες

Megabet Plus: Τραγούδι και χορός με τα άτομα με ειδικές ανάγκες

Στην πλατεία Ερμού μαζεύτηκαν τα άτομα του Κέντρου ΑΜΕΑ Άγιος Λάζαρος όπου τραγούδησαν, χόρεψαν και υπενθύμησαν σε όλους ότι η Παγκόσμια Μέρα Αναπηρίας αποτελεί για όλους μία υπενθύμιση κοινωνικής ευαισθησίας, ισοτητας και ευκαιριών, κοινών προσκλήσεων και αγώνων προωθώντας την ένταξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες σε κάθε πτυχή της πολιτιστικής καθημερινότητας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο βουλευτής του ΔΗΚΟ, κ. Χρίστος Ορφανίδης, η εκπρόσωπος του Δήμου Λάρνακας, κ. Άνδρη Ανδρέου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μάριος Κουκουμάς, οι δημοσιογράφοι Χριστιάνα Διονυσίου, Πάμπος Βασιλάς, η Αθήνα Βιολάρη, ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου ενώ την Megabet Plus εκπροσώπησαν οι Γιώργος Χαλλουμης και Βαλεντίνα Σταύρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE