ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΛΕΜΕΣΟΥ: Το 'αμίλητο' νερό ήπιε ο Ρώσος στα κρατητήρια -Αναμένεται η απόφαση του ΓΕ για να 'κλειδώσει' η ανθρωποκτονία

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΛΕΜΕΣΟΥ: Το 'αμίλητο' νερό ήπιε ο Ρώσος στα κρατητήρια -Αναμένεται η απόφαση του ΓΕ για να 'κλειδώσει' η ανθρωποκτονία

Την Παρασκευή (06/12) θα καταχωρηθεί η υπόθεση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του Ρώσου, για το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε 27 Νοεμβρίου, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, με θύμα τον 27χρονο Παναγιώτη Χριστοφόρου.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Την Πέμπτη (5/12) αναμένεται η Αστυνομία να παραλάβει από το εξωτερικό τα αποτελέσματα από την κατασκευάστρια εταιρεία του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 50χρονος.

Όπως ανέφερε ο Διευθυντής Τροχαίας Αρχηγείου, Γιαννάκης Γεωργίου, μιλώντας στο ThemaOnline, δεν υπήρχε μαύρο κουτί στο συγκεκριμένο όχημα γιατί ήταν μοντέλο του 2008, στα συγκεκριμένα αυτοκίνητα από το 2011 μπαίνει, ωστόσο κατά τον έλεγχο του βρήκαν άλλα στοιχεία τα οποία θα βοηθήσουν.

Εντωμεταξύ παρόλο που ο 50χρονος, ο οποίος κρατείται στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, αρνείται να συνεργαστεί με τις Αρχές, Τροχαία και ΤΑΕ ήδη έχουν σχεδόν έτοιμο το παζλ της υποθέσης.

Την Παρασκευή (06/12) στο δικαστήριο θα αναφερθούν νέα στοιχεία.

Μέχρι και την Πέμπτη ο Γενικός Εισαγγελέας, ο οποίος εξετάζει το φάκελο με το μαρτυρικό υλικό της υπόθεσης θα αποφασίσει τελεσίδικα εάν θα κάνει αποδεκτό το αίτημα της Αστυνομίας, ο 50χρονος να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία.

 ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα του άτυχου νεαρού - Έκανε 'φυσερό' το αυτοκίνητο του ο Ρώσος που τον χτύπησε με υπερβολική ταχύτητα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE