Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Ακιντζί «δημάρχων» για το Κυπριακό

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Ακιντζί «δημάρχων» για το Κυπριακό

Με τους «δημάρχους» συνέχισε την Πέμπτη (5/12) ο Τ/κ ηγέτης την ενημέρωση της κοινής γνώμης στα κατεχόμενα για την άτυπη τριμερή συνάντηση στο πλαίσιο δείπνου στο Βερολίνο, στις 25 Νοεμβρίου.
 

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, στην σύσκεψη το πρωί στο «προεδρικό» συμμετείχαν 19 «δήμαρχοι», περιλαμβανομένων των μεγάλων πόλεων. Μετά την ενημέρωση και την αξιολόγηση, δεν έγιναν δηλώσεις.
 
Οι ενημερώσεις για το Βερολίνο και το Κυπριακό που είχε εξαγγείλει ο Μουσταφά Ακιντζί θα συνεχιστούν το απόγευμα σήμερα με τα τ/κ πολιτικά κόμματα εκτός «βουλής» ενώ αύριο πρωί στις 10 θα συναντηθεί με μη κυβερνητικές οργανώσεις και στις 10 το πρωί του Σαββάτου με τους «κοινοτάρχες».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE