Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Ακιντζί «δημάρχων» για το Κυπριακό

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Ακιντζί «δημάρχων» για το Κυπριακό

Με τους «δημάρχους» συνέχισε την Πέμπτη (5/12) ο Τ/κ ηγέτης την ενημέρωση της κοινής γνώμης στα κατεχόμενα για την άτυπη τριμερή συνάντηση στο πλαίσιο δείπνου στο Βερολίνο, στις 25 Νοεμβρίου.
 

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, στην σύσκεψη το πρωί στο «προεδρικό» συμμετείχαν 19 «δήμαρχοι», περιλαμβανομένων των μεγάλων πόλεων. Μετά την ενημέρωση και την αξιολόγηση, δεν έγιναν δηλώσεις.
 
Οι ενημερώσεις για το Βερολίνο και το Κυπριακό που είχε εξαγγείλει ο Μουσταφά Ακιντζί θα συνεχιστούν το απόγευμα σήμερα με τα τ/κ πολιτικά κόμματα εκτός «βουλής» ενώ αύριο πρωί στις 10 θα συναντηθεί με μη κυβερνητικές οργανώσεις και στις 10 το πρωί του Σαββάτου με τους «κοινοτάρχες».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Μεγάλος στόχος η διασφάλιση υπηρεσιών παιδείας και υγείας σε ορεινές περιοχές»

ΠτΔ: «Μεγάλος στόχος η διασφάλιση υπηρεσιών παιδείας και υγείας σε ορεινές περιοχές»

Στον στόχο της Κυβέρνησης να υπάρχει παροχή υπηρεσιών Παιδείας και Υγείας σε όλες τις κοινότητες της Κύπρου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου του Νεόφυτου Ροδινού, στην κοινότητα της Ποταμιούς, της επαρχίας Λεμεσού, την οποία για πρώτη φορά επισκέπτεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας

BEST OF TOTHEMAONLINE