ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ- ΛΕΜΕΣΟΥ: Πάει για ανθρωποκτονία και επίσημα ο 50χρονος - Περιμένουν απαντήσεις από Γερμανία

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ- ΛΕΜΕΣΟΥ: Πάει για ανθρωποκτονία και επίσημα ο 50χρονος - Περιμένουν απαντήσεις από Γερμανία

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας, παραπέμπεται την Παρασκευή 6/12 ο 50χρονος Ρώσος, ο οποίος ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο της 28ης Νοεμβρίου, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, με θύμα τον  27χρονο Παναγιώτη Χριστοφόρου.

 
Σχετικές οδηγίες δόθηκαν την Πέμπτη 5/12 στην Αστυνομία από τη Νομική Υπηρεσία, η οποία εξέτασε το φάκελο της υπόθεσης.
 
Την Παρασκευή 6/12 λήγει το διάταγμα εξαήμερης προσωποκράτησης του υπόπτου και θα παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο θα παραπέμψει την υπόθεση για εκδίκαση της στο Κακουργιοδικείο, ενώ θα αποφασιστεί κατά πόσο θα παραμείνει υπό κράτηση ή θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
 
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις, διαπιστώθηκε πως το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του ήταν υπερδιπλάσιου του επιτρεπτού και πως είχε κάνει χρήση χαπιών που προκαλούν υπνηλία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE