Ο νέος Ύπατος Αρμοστής της Κύπρου στο ΗΒ ενημέρωσε τη Βασίλισσα Ελισάβετ για το Κυπριακό

Ο νέος Ύπατος Αρμοστής της Κύπρου στο ΗΒ ενημέρωσε τη Βασίλισσα Ελισάβετ για το Κυπριακό

Σε σύντομη ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό προέβη ο νέος Ύπατος Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, κατά τη διάρκεια ιδιαίτερης συνομιλίας που είχε με τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β`, στην οποία επέδωσε στις 3 Δεκεμβρίου τα διαπιστευτήριά του.


Σύμφωνα με ανακοίνωση που μετέδωσε το ΓΤΠ, κατά την εθιμοτυπική τελετή στο Buckingham Palace, ο Ύπατος Αρμοστής είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τη Βασίλισσα, παρισταμένου του Μόνιμου Υφυπουργού Εξωτερικών Sir Simon McDonald, κατά την οποία μετέφερε τους χαιρετισμούς του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και την πρόθεση του όπως συνεχίσει το έργο που έχει επιτελεσθεί  τα τελευταία χρόνια για εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας μεταξύ των δύο κρατών σε όλους τους τομείς.

Περαιτέρω, αναφέρθηκε στους στενούς δεσμούς μεταξύ των δύο κρατών και την ενεργό παρουσία και συμβολή της κυπριακής διασποράς στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τέλος, ο Ύπατος Αρμοστής προέβη σε σύντομη ενημέρωση αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις για το Κυπριακό. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE