Tο τεχνικό λάθος στο X Factor και η εμφάνιση της Βανδής απρόοπτα

Tο τεχνικό λάθος στο X Factor και η εμφάνιση της Βανδής απρόοπτα

Το ματιάξανε το κορίτσι. Αν και περίμεναν να γίνει εντυπωσιακή έναρξη με ένα βιντεάκι που ξεκίνησε...τελικά η Δέσποινα Βανδή λογω τεχνικού προβλήματος αναγκάστηκε να βγει πιο νωρίς στη σκηνή.

 

Το ένα τεχνικό πρόβλημα δεν επέτρεψε στους τηλεθεατές του OPEN να την απολαύσουν στο μέγιστο βαθμό μιας και το επεισόδιο του X Factor ξεκίνησε με το νέο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή, “Έστω Λίγο Ακόμα”, για το οποίο είχε δημιουργηθεί ένα σκηνικό – υπερπαραγωγή με την ερμηνεύτρια να εμφανίζεται σε ένα παράθυρο και γύρω της να εντυπωσιάζουν οι φωτισμοί και οι εικόνες.  Ένα τεχνικό πρόβλημα όμως διέκοψε απότομα την προβολή του συγκεκριμένου, ήδη γυρισμένου, αποσπάσματος με αποτέλεσμα να παγώσει η εικόνα και να χρειαστεί να εμφανιστεί live η Δέσποινα Βανδή στο πλατό για να καλωσορίσει το τηλεοπτικό κοινό.

“Καλησπέρα σας! Καλησπέρα σας και καλωσήρθατε στο 8ο live του X Factor. Είπα και εγώ να σας ετοιμάσω μια έκπληξη και τσακ, στο παρά ένα μας χάλασε! Τι να γίνει μας ματιάσανε” είπε η Δέσποινα Βανδή:

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

Σοβαρές διαστάσεις προσλαμβάνει η εσωκομματική κρίση στην ΕΔΕΚ, με την έντονη αντίδραση στελεχών του κόμματος, απέναντι στους χειρισμούς της Προέδρου, Σοφίας Χριστοδούλου Μακρή, να αποτυπώνεται πλέον και σε γραπτή παρέμβαση προς την ίδια.

BEST OF TOTHEMAONLINE