Tο τεχνικό λάθος στο X Factor και η εμφάνιση της Βανδής απρόοπτα

Tο τεχνικό λάθος στο X Factor και η εμφάνιση της Βανδής απρόοπτα

Το ματιάξανε το κορίτσι. Αν και περίμεναν να γίνει εντυπωσιακή έναρξη με ένα βιντεάκι που ξεκίνησε...τελικά η Δέσποινα Βανδή λογω τεχνικού προβλήματος αναγκάστηκε να βγει πιο νωρίς στη σκηνή.

 

Το ένα τεχνικό πρόβλημα δεν επέτρεψε στους τηλεθεατές του OPEN να την απολαύσουν στο μέγιστο βαθμό μιας και το επεισόδιο του X Factor ξεκίνησε με το νέο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή, “Έστω Λίγο Ακόμα”, για το οποίο είχε δημιουργηθεί ένα σκηνικό – υπερπαραγωγή με την ερμηνεύτρια να εμφανίζεται σε ένα παράθυρο και γύρω της να εντυπωσιάζουν οι φωτισμοί και οι εικόνες.  Ένα τεχνικό πρόβλημα όμως διέκοψε απότομα την προβολή του συγκεκριμένου, ήδη γυρισμένου, αποσπάσματος με αποτέλεσμα να παγώσει η εικόνα και να χρειαστεί να εμφανιστεί live η Δέσποινα Βανδή στο πλατό για να καλωσορίσει το τηλεοπτικό κοινό.

“Καλησπέρα σας! Καλησπέρα σας και καλωσήρθατε στο 8ο live του X Factor. Είπα και εγώ να σας ετοιμάσω μια έκπληξη και τσακ, στο παρά ένα μας χάλασε! Τι να γίνει μας ματιάσανε” είπε η Δέσποινα Βανδή:

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατηφόρο στη Σωτήρα: Συγκλονίζουν οι εικόνες από το σημείο - Θρήνος για την 19χρονη Κριστίνα

Θανατηφόρο στη Σωτήρα: Συγκλονίζουν οι εικόνες από το σημείο - Θρήνος για την 19χρονη Κριστίνα

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (18/2) στη λεωφόρο Αγίας Θέκλας στη Σωτήρα, με θύμα την 19χρονη Κριστίνα Αχιλλέως, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από σφοδρή σύγκρουση οχήματος στο οποίο επέβαινε.

BEST OF TOTHEMAONLINE