Ιράν: Τουλάχιστον 11 νεκροί, ανάμεσά τους 5 παιδιά σε έκρηξη από διαρροή αερίου σε δεξίωση γάμου

Ιράν: Τουλάχιστον 11 νεκροί, ανάμεσά τους 5 παιδιά σε έκρηξη από διαρροή αερίου σε δεξίωση γάμου

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν, ανάμεσά τους πέντε παιδιά, και δεκάδες τραυματίστηκαν την Παρασκευή (6/12) κατά την έκρηξη από διαρροή αερίου που σημειώθηκε σε δεξίωση γάμου σε δυτική κουρδική επαρχία του Ιράν, μετέδωσε το ημικρατικό πρακτορείο ειδήσεων Mehr, επικαλούμενο έναν αξιωματούχο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.

 

"Τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δυστυχώς ανάμεσά τους πέντε παιδιά όταν σημειώθηκε έκρηξη από διαρροή αερίου σε δεξίωση γάμου το βράδυ στην πόλη Σακέζ", ανέφερε το πρακτορείο, προσθέτοντας ότι δεκάδες τραυματίστηκαν καθώς προσπαθούσαν να διαφύγουν.

Το δημοσίευμα επίσης τονίζει ότι οι ομάδες διάσωσης και τα ασθενοφόρα είχαν σταλεί στο σημείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht