Κατασχέσεις από το Τμήμα Τελωνείων και εξώδικες διευθετήσεις

Κατασχέσεις από το Τμήμα Τελωνείων και εξώδικες διευθετήσεις

Τσιγάρα, καπνός, μετρητά, οχήματα, καύσιμα και διάφορα άλλα αντικείμενα έχουν κατασχεθεί από το Τμήμα Τελωνείων τον Νοέμβριο, και οι πλείστες των υποθέσεων έχουν τύχει εξώδικης διευθέτησης με την καταβολή χρηματικού ποσού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στα πλαίσια της Τελωνειακής και της άλλης Νομοθεσίας που είναι επιφορτισμένο να εφαρμόζει, το Τμήμα Τελωνείων μεταξύ 1ης και 30ης Νοεμβρίου 2019 χειρίστηκε συνολικά 306 υποθέσεις και προέβη σε κατασχέσεις.
 
Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν 56.380 τεμάχια τσιγάρα, 154 κιλά και 450 γραμμάρια καπνού για στριφτό τσιγάρο και για ναργιλέ, 3.205 τεμάχια που παραβιάζουν Δικαιώματα Διανοητικής Ιδιοκτησίας όπως είδη ένδυσης, υπόδησης, τσάντες, πορτοφόλια, γυαλιά ηλίου, αρώματα και άλλα, €100.000 και $10.000, 13 οχήματα, και 475 λίτρα πετρελαίου και βενζίνης.
 
Κατασχέθηκαν, επίσης, διάφορα είδη, η εισαγωγή των οποίων στη Κύπρο απαγορεύεται, όπως φυτά, φάρμακα, φυτοφάρμακα, γαλακτοκομικά προϊόντα, ηλεκτρονικές συσκευές, ηλεκτρονικά τσιγάρα και εξαρτήματα ηλεκτρονικού τσιγάρου και άλλα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE