Κατασχέσεις από το Τμήμα Τελωνείων και εξώδικες διευθετήσεις

Κατασχέσεις από το Τμήμα Τελωνείων και εξώδικες διευθετήσεις

Τσιγάρα, καπνός, μετρητά, οχήματα, καύσιμα και διάφορα άλλα αντικείμενα έχουν κατασχεθεί από το Τμήμα Τελωνείων τον Νοέμβριο, και οι πλείστες των υποθέσεων έχουν τύχει εξώδικης διευθέτησης με την καταβολή χρηματικού ποσού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στα πλαίσια της Τελωνειακής και της άλλης Νομοθεσίας που είναι επιφορτισμένο να εφαρμόζει, το Τμήμα Τελωνείων μεταξύ 1ης και 30ης Νοεμβρίου 2019 χειρίστηκε συνολικά 306 υποθέσεις και προέβη σε κατασχέσεις.
 
Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν 56.380 τεμάχια τσιγάρα, 154 κιλά και 450 γραμμάρια καπνού για στριφτό τσιγάρο και για ναργιλέ, 3.205 τεμάχια που παραβιάζουν Δικαιώματα Διανοητικής Ιδιοκτησίας όπως είδη ένδυσης, υπόδησης, τσάντες, πορτοφόλια, γυαλιά ηλίου, αρώματα και άλλα, €100.000 και $10.000, 13 οχήματα, και 475 λίτρα πετρελαίου και βενζίνης.
 
Κατασχέθηκαν, επίσης, διάφορα είδη, η εισαγωγή των οποίων στη Κύπρο απαγορεύεται, όπως φυτά, φάρμακα, φυτοφάρμακα, γαλακτοκομικά προϊόντα, ηλεκτρονικές συσκευές, ηλεκτρονικά τσιγάρα και εξαρτήματα ηλεκτρονικού τσιγάρου και άλλα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης σε Φιντάν: «Μονομερείς ενέργειες δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Γεραπετρίτης σε Φιντάν: «Μονομερείς ενέργειες δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Οι εξελίξεις στο Κυπριακό ήταν ανάμεσα στα θέματα που συζήτησαν οι Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, την Τετάρτη, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της SEECP, στη Σόφια.

BEST OF TOTHEMAONLINE