Φόνος στα Κονιά: Στο κελί για 8 μέρες ο 58χρονος - Πότε θα γίνει η νεκροτομή στη σορό του 26χρονου
Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο 58χρονος για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης στην Πάφο.

Το 9χρονο αγοράκι κατάφερε να ξυπνήσει από το κώμα και μέρα με την μέρα μένει περισσότερο ξύπνιο, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να αναγνωρίσει το περιβάλλον του.
Τώρα έχει αποφασίσει το ΕΟΠΥΥ ότι δεν μπορεί πλέον να παραμείνει άλλο στο κέντρο αποκατάστασης και έτσι η οικογένεια και ο Δημήτρης έχουν επιστρέψει στο σπίτι.
Η οικογένεια του μικρού κατάγεται από την Ρόδο, αλλά το νοσοκομείο της Ρόδου δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις ανάγκες της ασθένειας του και έτσι έχουν αποφασίσει να μείνουν στις Σέρρες όπου έχουν και εκεί οικογένεια.
Όπως καταλαβαίνετε τα έξοδα για όλο τον εξοπλισμό που απαιτείται είναι μεγάλα αφού το ΕΟΠΥΥ πληρώνει μόνο μέρος τον εξόδων ανάλογα με το τη εξοπλισμός είναι.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




