ΕΛΛΑΔΑ - Συγκινεί η Ιστορία του μικρού Δημήτρη – Χρειάζεται βοήθεια και στήριξη

ΕΛΛΑΔΑ - Συγκινεί η Ιστορία του μικρού Δημήτρη – Χρειάζεται βοήθεια και στήριξη

Ο Δημήτρης ένα 9χρονο παιδάκι πάσχει από εγκεφαλίτιδα μετά από γρίπη τύπου Β και ήταν σε κέντρο αποκατάστασης της Λάρισας.

Το 9χρονο αγοράκι κατάφερε να ξυπνήσει από το κώμα και μέρα με την μέρα μένει περισσότερο ξύπνιο, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να αναγνωρίσει το περιβάλλον του.

Τώρα έχει αποφασίσει το ΕΟΠΥΥ ότι δεν μπορεί πλέον να παραμείνει άλλο στο κέντρο αποκατάστασης και έτσι η οικογένεια και ο Δημήτρης έχουν επιστρέψει στο σπίτι.

Η οικογένεια του μικρού κατάγεται από την Ρόδο, αλλά το νοσοκομείο της Ρόδου δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις ανάγκες της ασθένειας του και έτσι έχουν αποφασίσει να μείνουν στις Σέρρες όπου έχουν και εκεί οικογένεια.

Όπως καταλαβαίνετε τα έξοδα για όλο τον εξοπλισμό που απαιτείται είναι μεγάλα αφού το ΕΟΠΥΥ πληρώνει μόνο μέρος τον εξόδων ανάλογα με το τη εξοπλισμός είναι.

Αν επιθυμείτε να βοηθήσετε μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό μας στην Τράπεζα Πειραιώς, με Αριθμό λογαριασμό 5701094254121 η
ΙΒΑΝ : GR16 0172 7010 0057 0109 4254 121
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE